Read Time:1 Minute, 36 Second

2021. november 17. – Az MSI Duet Display egy olyan integrált szolgáltatás, amely az MSI Center programból érhető el. Az alkalmazás MSI GE Raider és GS Stealth laptopokra történő telepítését követően lehetővé teszi az iOS készülékek másodlagos monitorként történő használatát, így növelve a felhasználók produktivitását az irodában, otthon, vagy akár útközben is. A Duet Display lehetővé teszi, hogy külső kijelzőként használhasd az iPad készüléked, így nincs szükség egy újabb, drága monitor megvásárlására. A játékosok számára a Duet Display lehetővé teszi, hogy a főképernyő bizonyos elemeire közelítsenek rá, hogy azokat nagyítva, egy másodlagos kijelzőn is megtekinthessék. A Duet Display három különböző módot támogat: képernyő kiterjesztése, tükrözése és rögzítése.

Terjeszd ki a főképernyőd!

Ezzel az üzemmóddal egyszerűen kiterjesztheted a képernyődet az iPad készülékedre. Segítségével könnyedén megtekinthetsz bizonyos információkat, chatelhetsz, vagy akár streamet is nézhetsz. Ilyenkor az iPad készüléked egy külső monitorként működik, így a laptop kurzorának és billentyűzetének használatát is lehetővé teszi.

Egyszerű tükrözés

Ezzel az üzemmóddal könnyedén tükrözheted a képernyődet az iPad készülékedre, így azt megoszthatod barátaiddal, sőt akár közösen is játszhattok a laptop és a tablet képernyőjének használatával. Ez a mód lehetővé teszi az egyes információkra történő ráközelítést az iPad érintőképernyője segítségével, hogy nagyobb méretben láthasd a nehezen olvasható tartalmakat.

Rögzítsd a kijelző egyes tartalmait! 

Az üzemmód segítségével a játékmeneted egyes részleteit is rögzítheted a másodlagos kijelzőre. Ez lehetővé teszi a térképed, a fegyvertárad, a pontszámod és egyéb más státuszod kinagyított megjelenítését.

Elérhetőség

A Duet Display az MSI Center programban érhető el kizárólag a GE Raider és GS Stealth sorozatú laptopokon. Az MSI Center a Duet Displayen kívül lehetővé teszi a hardveres erőforrások megtekintését és kezelését, a játékoptimalizáló üzemmód bekapcsolását, az erőforrások intelligens rangsorolását, a dedikált GPUs üzemmód bekapcsolását, a játékmenet rögzítését, a True Color monitorkalibráló szoftver használatát, az intelligens képkeresést, a zajcsökkentés bekapcsolását, valamint a rendszerdiagnosztikák megtekintését is. Az MSI Center program már elérhető az MSI.com oldalon és előtelepítve megtalálható a Windows operációs rendszerrel értékesített laptopokon is.

About Post Author

OnEmOdEr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %