Read Time:1 Minute, 39 Second

2022. március 18. – Az MSI idén januárban mutatta be a legújabb 12. generációs Intel processzorral felszerelt laptopjainak kínálatát. Az új laptopok közül a Crosshair GL sorozat egyedi tervezésű, futurisztikus külső borítást kapott, amelyet az Ubisoft Rainbow Six Extraction játékának feszült hangulata ihletett. A Crosshair GL sorozat három változatban érhető el: Crosshair 15, Crosshair 17, valamint a limitált kiadású Crosshair 15 Rainbow Six Extraction Edition.

Erőteljes hardver

Az új Crosshair sorozat akár Intel Core i9-12900H processzorral és NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti laptop GPU-val is elérhető, amelynek teljesítménye elérheti az akár 140W TGP értéket a Dynamic Boost 2.0 segítségével, ezzel jobb általános játékélményt garantálva az alacsonyabb fogyasztású modellekhez képest.

Hibrid architektúra

A korábbi generációs GL sorozatú laptopokkal ellentétben az Alder Lake architektúrát alkalmazó, megújult Crosshair sorozat egy hibrid processzort használ, amely teljesítmény (P-core) és hatékony (E-core) magokat használ, ezzel 14-re növelve a magok összesített számát. Az operációs rendszer intelligens vezérlője a programok számítási igényétől függően osztja el a processzor P és E magjai között a terhelést, ezáltal javítva az általános teljesítményt.

Cooler Boost 5

A nagy teljesítményű komponensek hűtéséért az MSI egyedi a Cooler Boost 5 megoldása felel. A Crosshair sorozatban alkalmazott hűtés 6 vékonyfalú hővezető csövet használ, amely gyorsabb hőelvezetésre képes, mint a hagyományos megoldások, ezzel jelentősen javítva annak hatékonyságát.

Billentyűzet háttérvilágítás

A spektrum RGB-háttérvilágítással rendelkező billentyűzet az MSI exkluzív tervezését használja, amely nagyban illeszkedik a laptop Rainbow Six Extractiont idéző kialakításához. A W, S, A, D gombok mindemellett áttetsző sárga billentyűsapkát kaptak az egyszerűbb megkülönböztetés érdekében.

FN funkciógomb

Az FN funkciógomb segítségével a felhasználók kikapcsolhatják a webkamerát, beállíthatják a laptop hangerejét és a kijelző fényerejét, ki és bekapcsolhatják a billentyűzet háttérvilágítását, vagy akár a különböző teljesítménymódok között is válthatnak.

Ha szeretnél többet megtudni az MSI Crosshair sorozatáról, kérjük, látogass el a következő oldalakra.

About Post Author

OnEmOdEr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %