Read Time:1 Minute, 48 Second

Érezd a hűtés erejét PWM-ventilátorokkal!

2022. október 19., Tajpej, Tajvan – Az XPG, a gamereknek, esportolóknak és technológiai rajongóknak tervezett, nagy teljesítményű rendszerek, komponensek és perifériák vezető gyártója bejelentette új HURRICANE ARGB PWM hűtőventilátorait. Az új termékvonal 120 mm-es és 140 mm-es méretben is kapható, és azoknak a felhasználóknak készült, akik kiváló hűtési teljesítményt igényelnek az esztétika megtartásával, kompromisszumok kötése nélkül.

Kiválóságra tervezve

Az XPG hatalmas lépéseket tett hűtési portfóliójának fejlesztésében mind az AIO-folyadékhűtőkkel, mind pedig a piacvezető XPG VENTO ventilátorsorozattal, amelyet a csúcskategóriás XPG VENTO PRO sorozat tesz teljessé. Az XPG büszkén jelenti be új, nagy teljesítményű hűtőventilátorait, az XPG HURRICANE sorozatot.

A 120 mm-es és 140 mm-es modellek külön-külön 2000 és 1800 RPM-es sebességgel optimalizált légáramlási környezetet biztosíthatnak – amely sokkal hűvösebb és hatékonyabb, mint amire az azonos kategóriába tartozó rivális termékek képesek –, miközben magas szinten tartják a statikus nyomást. A hidrosztatikus csapágy (FDB) simább működést, optimalizált hűtést, kevesebb zajt, alacsonyabb energiafogyasztást és hosszabb élettartamot biztosít. Hasonlóképpen, a kétgyűrűs LED-elrendezés a teljes ARGB-testreszabással hipnotikus fényhatást kelt, így tökéletes egyensúlyt teremt a hűtési hatékonyság és az esztétikai értékek között.

Szabadalmaztatott ventilátorlapát kialakítás

Az XPG HURRICANE ventilátorlapátok egy szabadalmaztatott kétrétegű kialakítást használnak a maximális hűtési teljesítményért. A főlapát és a Booster lapát párhuzamosan működik, hogy fokozza a légáramlást és a statikus nyomást, miközben minimalizálja a szélellenállást. Ez lehetővé teszi, hogy a ventilátor kiváló hűtést biztosítson, miközben a zajt is csökkenti.
4 pines PWM kialakítás Daisy-Chain támogatással

Az XPG HURRICANE ventilátorok olyan szintű vezérlést nyújtanak, amely korábban még nem volt tapasztalható az XPG ventilátoraiban. Az impulzusszélesség-modulációval (PWM) ezek a modellek valós időben figyelik a rendszer hőmérsékletét, valamint zökkenőmentesen és folyamatosan állítják be a ventilátorsebességet. Ez lehetővé teszi a ventilátor alacsonyabb hőmérsékleten történő kikapcsolását, így elősegíti mind a zaj, mind pedig a hosszú távú degradáció csökkentését. Az XPG HURRICANE ventilátorok kompatibilisek a legtöbb nagy alaplapgyártó ARGB-szoftverével, hogy az ARGB-beállítások könnyedén testre szabhatók legyenek és szinkronizálni lehessen több daisy-chainbe kapcsolt ventilátort. A ventilátorok közvetlenül az XPG saját szoftverével, az XPG PRIME segítségével is személyre szabhatók.

További termékinformációk XPG HURRICANE ARGB 120mm PWM ventilátor XPG HURRICANE ARGB 140mm PWM ventilátor

About Post Author

OnEmOdEr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %