Read Time:4 Minute, 7 Second

A NETGEAR új Nighthawk M6 az 5G mobil hotspot vonalat egészíti ki, valamint gyorsabb sebességet és jobb WiFi-teljesítményt biztosít útközben és otthon egyaránt

San Jose, California, 2022. október 20. – A NETGEAR®, Inc. (NASDAQ: NTGR), az emberek életének egyszerűsítésére és javítására tervezett díjnyertes csatlakoztatott termékek vezető gyártója egy erőteljes, szolgáltatófüggetlen 5G mobil hotspottal bővítette ki kínálatát. Akkor, amikor a gyors, biztonságos és megbízható internethez történő hozzáférés minden eddiginél fontosabb, aNETGEAR Nighthawk® M6 Mobile Hotspot Router (MR6150)új magasságokba emeli a szélessávú mobil élményét megnövelve a maximálisan támogatható 5G-sebességet és elérhetővé téve a 160 MHz-es csatornát a legújabb WiFi 6 klienseszközök csatlakoztatásához.

A NETGEAR 2021-ben mutatta be a világ első szolgáltatófüggetlen 5G-hotspotját, a díjnyertes Nighthawk M5-t. A vállalat most erre az eredményre épít az M6-tal, amely 20 százalékkal gyorsabb, mint az M5, 2,5 Gbps sebességgel 5G-n keresztül, és 160 MHz-es WiFi 6 eszközökhöz való csatlakozás esetén akár 3,6 Gbps1 maximális kombinált WiFi-sebesség elérésére is képes. Ezenkívül az M6 egy újfajta In-Home Performance móddal is érkezik, amely akár 185 négyzetméterre képes megnövelni a WiFi-lefedettséget, ha az eszközt elektromos hálózatra csatlakoztatják és eltávolítják belőle az akkumulátort.

Erőteljes kapcsolat bárhol, bármikor

A Nighthawk M6 a Qualcomm® Snapdragon™ SDX62 mobilplatformot használja, amely prémium teljesítményt nyújt úttörő sebességgel. A kétsávos, 2,4 GHz-es és 5 GHz-es AX3600 WiFi 6 ideális megoldást nyújt minden mobilkapcsolati igényhez a gyors fájlátviteltől kezdve a csúcskategóriás videostreamingig, akár 32 csatlakoztatott eszközön. A nagy teljesítményű, 5040 mAh-s akkumulátor egyetlen töltéssel akár 13 órát is kibír, így egész napra és éjjelre is elegendő energiát biztosít.

Otthon vagy az irodában, az M6 elsődleges vagy tartalék internet-hozzáférésre is használható, különösen az olyan vidéki területeken, ahol nem áll rendelkezésre megbízható és gyors vezetékes internetkapcsolat. Útközben az M6 biztosítja a legbiztonságosabb, privát WiFi-kapcsolatot a laptopoknak, tableteknek és telefonoknak a repülőtereken, szállodákban, vonatokon és más nyilvános WiFi-t kínáló helyeken. Ha a felhasználók meg szeretnék őrizni 5G-adatkeretüket, vagy olyan területen tartózkodnak, ahol csak nyilvános WiFi áll rendelkezésre és nincs mobilkapcsolat, az M6 tehermentesítő funkciója lehetővé teszi a helyi nyilvános WiFi-hez való csatlakozást az interneteléréshez, így szükségtelenné teszi az egyes eszközök manuális csatlakoztatását a helyi nyilvános WiFi-hálózathoz.

„Valóban meghallgattuk ügyfeleinket, hogy meghatározzuk, miként használják ezeket az eszközöket, és arra törekedtünk, hogy kiváló WiFi-élményt nyújtsunk, akár hordozható és biztonságos útközbeni hozzáférésre, akár a hatékony és megbízható otthoni internetre van szükségük, netalántán mindkettőre” – nyilatkozta David Henry, a NETGEAR csatlakoztatott otthoni termékeiért és szolgáltatásaiért felelős igazgatója és elnökhelyettese. „A több mint 25 éves vezeték nélküli technológiákban szerzett szakértelmünket használjuk, hogy létrehozzuk az 5G és a WiFi 6 hihetetlen, következő generációs kombinációját a Nighthawk M6 formájában, amely drasztikusan javítja a kapcsolattartást, bárhol is élünk, dolgozunk vagy játszunk.”

Az M6 egyszerűen telepíthető és használható, kompakt kialakítása pedig lehetővé teszi, hogy bárhová magaddal vihesd, ahol vezeték nélküli kapcsolatra van szükség. Intuitív színes érintőképernyőjevel kényelmesen nyomon követheted az adathasználatot, megtekintheted a WiFi-azonosítót, -jelszót, ellenőrizheted a mobilhálózat jelerősségét, valamint kezelheted az eszközt és a hálózati beállításokat. A gigabites Ethernet és USB-C portok megkönnyítik a vezetékes eszközök csatlakoztatását és gyors internetelosztását, valamint külső 5G-antennák (külön megvásárolhatók) is csatlakoztathatók a beépített antennaportokhoz, hogy fokozzák a vételt az épületekben, távoli helyeken vagy bárhol, ahol a hálózati lefedettség nem megfelelő.

Műszaki adatok:

· Következő szintű Sub-6 5G-teljesítmény: Erős, megbízható, biztonságos 5G-internet akár 2,5 Gbps-os sebességgel otthon vagy útközben. Az okostelefonokban már elterjedt Sub-6 5G élethű videohívásokat és streamelést, gyors fájlátvitelt és letöltést, valamint jobb kompetitív játékélményt és sok mást biztosít.
· Gyorsabb sebesség WiFi 6-tal: A gyors WiFi 6 az akár 3,6 Gbps-os sebességgel és nagyobb kapacitással legfeljebb 32 eszköz csatlakoztatására képes a kivételes teljesítményért.
· Qualcomm® Snapdragon® SDX62 chipset: A fejlett Qualcomm modem támogatja az 5G Sub-6 sávot, miközben technológiák arzenálját és rendkívüli energiahatékonyságot biztosít. Az M6 megfelel a 3GPP Release 16 szabványnak, így a jövőben firmware-frissítések is elérhetők lesznek rá.
· Intuitív érintőképernyős felület: Az egyszerűen használható 2,4 hüvelykes LCD-érintőképernyővel kényelmesen telepítheted, módosíthatod a WiFi-beállításokat, megoszthatod az internetelérést és figyelemmel kísérheted az adathasználatot is.
· Biztonságos és megbízható hálózat: Kerüld el a nyilvános WiFi-hez való közvetlen csatlakozás veszélyeit! A Nighthawk M6 VPN átirányítás-támogatással és jelszavas védelemmel rendelkezik.
· In-Home Performance mód: Növeld a WiFi-lefedettségét akár 185 négyzetméterig az akkumulátor eltávolításával és a hálózati adapter használatával!
· Feloldott potenciál: A szolgáltatófüggetlen eszköz nano SIM-kártyákat fogad, továbbá az AT&T és a T-Mobile hálózataival működik a legjobban.
· n77 C-sáv támogatás: Biztosítja, hogy több helyen tapasztalhasd meg a lehető legnagyobb 5G-sebességet.
· HPUE-támogatás: Jobb 5G-hatótávolságot biztosít. Fogadj 5G-jelet az 5G-lefedettségű területek peremén, ahol más eszközök már nem lennének képesek rá!
· Mobil ökoszisztéma: Növeld az 5G-szolgáltatás vételét úgy, hogy külső 5G-antennákat (külön megvásárolható) csatlakoztatsz a rendelkezésre álló antennaportokhoz!
Elérhetőség
A NETGEAR Nighthawk M6 5G Mobile Hotspot Router (MR6150) már elérhető a NETGEAR.com-on 799,99 dolláros ajánlott fogyasztói ár mellett.

About Post Author

OnEmOdEr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %