Read Time:3 Minute, 47 Second

További hűtőalkatrészek az egyedi hűtések szerelmeseinek

2022. január 10., Tajpej, Tajvan-A Thermaltake, a vezető PC komponens márka a prémium hűtések, gamer perifériák és a nagy teljesítményű memóriák piacán, ma bejelentette az új testre szabható hűtési termékeit, köztük egy új hűtőkészletet, egy folyadékhűtőrendszer állapotjelzőt a monitorozáshoz és három új vízblokkot. A Thermaltake arra törekszik, hogy a hűtőeszközök széles választékával jobb és felhasználóbarátabb hűtési élményt nyújtson minden PC-rajongónak és az egyedi hűtések szerelmeseinek. Ezúttal, a Pacific TF3 folyadékhűtés állapotjelzőt, a Pacific W8 CPU Water Block Full Copper, a Pacific W9 CPU Water Block akril, a Pacific MX2 CPU Water Block, ésa Pacific CLM360 Ultra folyadékhűtő készlet került bemutatásra a 2022. évi Thermaltake Expo januári virtuális kiállításán.

Pacific TF3 folyadékhűtő állapotjelző

A Pacific TF3, 3 az 1-ben rendszerfigyelő állapotjelző, amivel a rendszer folyadéknyomását, folyadékhőmérsékletét és ház környezeti hőmérsékletét egyidejű monitorozhatjuk. A klasszikus órák által ihletett, mutatós kijelző egyértelműen, élénk színben mutatja az eredményeket, továbbá szinkronizálható a TTG RGB PLUS 2.0 szoftverrel a valós idejű állapot megjelenítéséhez és a digitális RGB világítás vezérléséhez. A folyadékhőmérséklet érzékelési tartománya 0°C és 99°C (32°F és 210°F) között van, valamint figyelmeztető jelzést is ad a rendellenes hőmérséklet- és magas nyomásváltozásokra.

A nagyobb rugalmasságot biztosító Pacific TF3 120 x 120 x 25 mm-es méretű, amely a ház bármely 120 mm-es ventilátorrögzítési pontjára felszerelhető.

Pacific W8 CPU rézből készült hűtőblokk és Pacific W9 CPU akril hűtőblokk

Azért, hogy továbbra is kielégíthessük a folyadékhűtés rajongóit, a Thermaltake újratervezte hűtőblokkjait és a teljesítmény javítására összpontosított. A Pacific W8 CPU rézből lészült, valamint a Pacific W9 CPU akril hűtőblokkok a központi bemeneti kialakítással a lehető legjobb hűtési teljesítményt biztosítják.

Mivel ezek nem RGB megoldások, a Pacific W8/W9 blokkok a legjobb választást jelentik, ha letisztultabb és nyugodtabb stílusú rendszert szeretnél. Két különböző anyag közül választhatunk, réz vagy akril közül, hogy jobban illeszkedjenek a rendszer általános stílusához. Az akril vizesblokkon keresztül jól látható a hűtőfolyadék lenyűgöző áramlása. Sőt, mind a Pacific W8, mind a Pacific W9 univerzális Intel és AMD foglalattal rendelkezik, valamint támogatja a legújabb Intel LGA 1700 foglalatot is.

Pacific MX2 Ultra

A Pacific MX2 Ultra egy kiváló minőségű CPU folyadékhűtő, amely a lehető legjobb hűtési teljesítményt és jobb felhasználói élményt nyújt, a beépített hőmérséklet-érzékelőjével, réz-alapú korróziógátló nikkelezésének és központi bemeneti kialakításának köszönhetően.

A gyakorlati szempontok mellett a Thermaltake néhány érdekes funkcióval is felszerelte a Pacific MX2-t. A Thermaltake termékcsalád első LCD-kijelzővel ellátott blokkjaként a Pacific MX2 Ultra 2, egy 1 hüvelykes LCD-vel érkezik, így valós idejű CPU-teljesítményt, például hőmérsékletet, frekvenciát, energiafogyasztást, valamint a folyadék hőmérsékletét is ellenőrizhetjük Sőt, kiválaszthatjuk, hogy szórakoztató GIF-fájlokat jelenítsen meg, így humorral tölti meg a rendszert.

A Pacific MX2 az Ultra sorozat legújabb tagja, és már világszerte elérhető. A megoldás naprakész árazásáért kérjük, látogass el a Thermaltake weboldalára, vagy vedd fel a kapcsolatot a Thermaltake helyi értékesítési vagy PR képviseletével. További GIF-fájlokat a következő webhelyről lehet letölteni: https://www.thermaltake.com/wallpapers

Pacific CLM360 Ultra folyadékhűtő készlet

A legtöbb LCD-kijelzős hűtőalkatrész az AIO-felhasználók számára készült, a Thermaltake szeretné bővíteni a választékot, hogy megfeleljen az egyedi hűtésekkel foglalkozó PC-rajongók növekvő igényeinek. A Pacific CLM360 Ultra egy prémium folyadékhűtő készlet, amelyet az egyedi hűtések szerelmeseinek, különösen a keménycsöves felhasználóknak terveztek. A hűtőkészlet legfontosabb elemei a Pacific MX2 Ultra CPU blokk és a Pacific PR32-D5 Plus szivattyú és tartály kombinációja, valamint egyéb hűtőelemek, például három Riing Duo 12 ventilátor, négy 16 mm-es OD PETG cső, egy üveg T1000 átlátszó hűtőfolyadék és egyéb tartozékok.

A Pacific MX2 Ultra CPU blokk LCD-vel is rendelkezik, amin valós idejű számítógépes információkat és érdekes GIF-fájlokat jeleníthetünk meg; A Pacific PR32-D5 Plus szivattyú és tartály kombinációja 12 nagy fényerejű, állítható LED-del rendelkezik, 16,8 m RGB színnel, továbbá  a felhasználók négy előre beállított világítási mód közül választhatnak. A legtöbb hűtőelem RGB világítást kapott, amely a TT RGB PLUS 2.0-val vezérelhető. Ezenkívül az egyedi folyadékhűtések szerelmesei a nyolc PETG cső segítségével saját elképzeléseik alapján szabhatják személyre a teljes folyadékhűtő-rendszert.

A Pacific CLM360 Ultra Liquid Cooling Kit 2022 első negyedévében lesz megvásárolható. A megoldás naprakész árazásáért kérjük, látogass el a Thermaltake weboldalára, vagy vedd fel a kapcsolatot a Thermaltake helyi értékesítési vagy PR képviseletével.

2022 Thermaltake EXPO január

About Post Author

OnEmOdEr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %