Read Time:2 Minute, 24 Second

Szavazz most, hogy Tiéd lehessen a fantasztikus nyeremények egyike!

2021. május 6., Tajpej, Tajvan - A Thermaltake, a vezető PC komponens márka és a PC-s modderek első számú választása, büszke arra, hogy idén is megrendezheti az év legizgalmasabb RAM modding eseményét, a 2021-es Thermaltake RAM MOD Invitational első évadát! A projektek a Thermaltake RAMMOD oldalán (http://rammod.thermaltake.com/), valamint a Tt Community fórum „2021 Thermaltake RAM MOD Invitational Season 1” témájában (http://community.thermaltake.com/) tekinthetők meg.

A verseny a végéhez közeledik, itt az ideje kiválasztani a nyerteseket!

A 2021-es Thermaltake RAMMOD Invitational 1. évadának végső szavazati eseménye 2021. május 5-től egészen 2021. május 19-ig tart. Ha támogatni szeretnéd kedvenc moddered, valamint értékes díjakat szeretnél nyerni, akkor itt az ideje, hogy regisztrálj és a Tt család tagja legyél. A Thermaltake mindenkit szeretettel vár a Tt Community fórumon, hogy részt vegyenek a szavazásban. A platformra történő bejelentkezést követően a felhasználók a szavazási felületen az általuk kiválasztott moddingra történő kattintással adhatják le szavazatukat. A szavazat leadását követően minden résztvevőnek lehetősége lesz olyan fantasztikus díjakat nyerni a Thermaltake-től, mint a TOUGHRAM, vagy éppen a TH240 ARGB Sync AIO folyadékhűtés. A 2021-es Thermaltake RAMMOD Invitational 1. évadának első három helyezettje összesen 7400 USD pénzjutalmban részesül.

A 2021-es Thermaltake RAMMOD Invitational 1. évadának nyerteseit 2021. júniusában hirdetik ki.

Hogyan tudsz szavazni?

A szavazó eseményt a Tt Community fórumon rendezik meg, ahol a szavazatoddal értékes nyereményeket zsebelhetsz be. A közösség szavazata a végeredmény 30%-át befolyásolja, 15%-át a Thermaltake, 30%-át egyéb profi modderek és a maradék 25%-ot a Thermaltake vezérigazgatója, Kenny Lin.

Szavazz a kedvenc modderedre, hogy Tiéd lehessen értékes nyereményeink egyike:

A szavazáshoz Kattints ide

A szabályzat és a díjak megtekintéséhez Kattints ide

Az esemény leírása

Egy hónapon belül nyolc különböző versenyző a Fülöp-szigetekről, Belgiumból, Kanadából, Thaiföldről, Németországból, Franciaországból, az Egyesült Királyságból és az Egyesült Államokból fogja összemérni tudását a TOUGHRAM memóriamodulok segítségével. A résztvevő moddereknek adott időn belül kell módosítaniuk a RAM-ok hűtőbordájának dizájnját anélkül, hogy nagy mértékben megváltoztatnák a RAM kialakítását és elrendezését. A versenyzőknek csak a TOUGHRAM moduljaikat szabad felhasználniuk, az elkészített modulokat pedig nem helyezhetik alaplapba vagy PC-be. Amennyiben egyedi állványt vagy platformot hoznak létre a modulok számára, a teljes moduloknak érintetlenül kell maradniuk. A modding verseny célja, hogy az eredeti kialakítás hangsúlyozásával készítsék el a résztvevő versenyzők a saját elképzeléseiket.

Nézd meg Te is az alkotásokat a TT Community fórumon a „2021 Thermaltake RAMMOD Invitational Season 1” témában:

https://community.thermaltake.com/index.php?/forum/97-2021-thermaltake-ram-mod-invitational-season-1/



The Tt Community platform (http://community.thermaltake.com/) minden felhasználó számára nyitott. Örülünk, ha köreinkben köszönthetünk Téged is, ahol fontos információkat és tapasztalatokat oszthattok meg egymással. Véleményeddel és ötleteiddel Te is segítheted munkánkat, hogy jobban megismerhessük elvárásaidat szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban. Ne habozz, regisztrálj és szavazz kedvenc moddolt hardveredre!

About Post Author

OnEmOdEr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %