Read Time:1 Minute, 31 Second

2023. március 14. – A Sandberg bemutatta legújabb 130 W-os powerbankját és a kifejezetten streameléshez készült RGB-s mikrofonját. 

Sandberg Powerbank USB-C PD 130W 50000 

A Sandberg Powerbank USB-C PD 130W 50000 kiváló teljesítménnyel és óriási kapacitással rendelkezik, amely optimális töltést biztosít bármely mobileszköz számára. A powerbank három USB-A és két USB-C porttal rendelkezik, így egyszerre akár 5 eszközt is képes tölteni. Az USB-C-nek köszönhetően a készülékkel akár PD-kompatibilis laptopot is tölthetünk, méghozzá maximális sebességgel.  

A készülék 50000 mAh-es kapacitásával képes akár 20x is feltölteni egy mobiltelefont, a powerbank töltöttségi szintjét pedig a LED-kijelzőn kísérhetjük figyelemmel. A nagy kapacitás nagyobb súllyal is jár, azonban az eszköz alig több mint 1 kg, így egy hátizsákban könnyedén magunkkal vihetjük bárhová, hogy a plusz energia mindig kéznél legyen.  

A powerbank egy beépített nagy teljesítményű lámpával is fel lett szerelve, így a sötétben is egyszerűen megtalálhatjuk az eszközt, vagy kirándulások alkalmával használhatjuk, mint fényforrás. 

További részletekért, kérjük, látogass el a Powerbank USB-C PD 130W 50000  termékoldalára. 

Streamer USB Microphone RGB 

A videós tartalomkészítőknek kiemelten fontos a minőségi hangzás, azonban a professzionális mikrofonok rendkívül drágák, ezért alkotta meg a Sandberg a Steamer USB Microphone RGB-t, amely költséghatékony megoldást kínál a felhasználóknak. 

Az USB-mikrofon az igényes játékosoknak és tartalomkészítőknek készült, amely segítségével kiváló minőségű hangfelvételek készíthetők. A robosztus, alumínium borítással rendelkező mikrofon egy szilárd állvánnyal együtt érkezik, így stabilan megáll az asztalon. A mikrofon egy USB-porton keresztül csatlakoztatható PC-hez, amely illesztőprogam telepítése nélkül azonnal használható. A mikrofon beépített RGB-világítással is rendelkezik, hogy a játékosok minden igényét kielégítse.  

További részletekért és a legközelebbi viszonteladók listájáért kérjük, látogass el a Sandberg.hu weboldalra és a Streamer USB Microphone RGB termékoldalára. 

About Post Author

OnEmOdEr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %