Read Time:1 Minute, 10 Second

2021. június 22. – Az elmúlt évek során rengeteg hasonló specifikációval felszerelt gamer laptop jelent meg, azonban az MSI gamer laptopjait a vállalat saját fejlesztésű megoldása – az MSI Center alkalmazásban elérhető – az MSI diszktét GPU üzemmódja kiemeli a piacon elérhető többi megoldás közül.

Az MSI GE76 és GE66 modellek a vállalat csúcskategóriás modelljeinek számítanak, azonban a laptopok az MSI exkluzív üzemmódjának köszönhetően akár 37%-kal* jobb teljesítmény elérésére is képesek. A funkció elérhető az MSI GS és GP sorozatain is.

A GPU váltó technológiával a felhasználók könnyedén áthidalhatják az esetleges szoftveres kompatibilitási problémákat és növelhetik a teljesítményt az alkotói szoftverekben és a játékokban egyaránt. Hogy mindez megvalósítható legyen, az MSI egy speciális „MUX switch” nevezetű kapcsolómegoldást integrált a laptopok alaplapjaiba, amely lehetővé teszi a dedikált GPU közvetlen monitorra történő átirányítását.

A megoldás bekapcsolásához azonban speciális firmware van szükség. Az MSI BIOS készítő mérnökök egy speciális kódsorral egészítették ki a laptopok BIOS-át, amely lehetővé teszi a GPU-ra történő közvetlen átkapcsolást a felhasználók számára komplikált műveletek végrehajtása nélkül, közvetlenül az MSI Center alkalmazásból.

Az MSI diszkrét grafikus módját az alább felsorolt laptop modellek támogatják:

  • GE76 Raider
  • GE66 Raider
  • GS76 Stealth
  • GS66 Stealth
  • GP76 Leopard
  • GP66 Leopard

Ha többet szeretnél megtudni az MSI gamer laptopjairól és megoldásairól, kéjük látogass el az msi.com oldalra.

*A 37%-kos növekedést a Shadow of the Tomb Raider játékban mérték. Más játékok esetén a teljesítménynövekedés mértéke eltérő lehet.

About Post Author

OnEmOdEr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %