Read Time:4 Minute, 26 Second

Gamer perifériák, díjnyertes komponensek és ipari minőségű megoldások

Tajpej, Tajvan – 2022 december 28. – Az ADATA, a világ vezető memóriamodul-gyártója és az XPG, a teljesítmény- és gamer termékekért felelős almárkája részt vesz a 2023-as CES-en, ahol számos új terméket mutatnak be a „Make it Fusion, Make it Xtreme!” tematikában.  A kiemelt termék a Delta Electronics-szal közösen kifejlesztett XPG FUSION 1600W Titanium tápegység lesz. További lenyűgöző, szintén a legújabb ATX 3.0 és PCIe 5.0 szabványokat használó tápegységek, mint az XPG CYBERCORE II és a CORE REACTOR II, egyaránt megtekinthetők lesznek.

Az ADATA más kategóriákban is magával ragadó kínálatot mutat be, beleértve az XPG PCIe Gen 5 SSD-t, amely szabadalmaztatott hőelvezetési kialakítást, legfeljebb 8 TB tárhelyet és akár 14 000 MB/s olvasási/írási sebességet kínál. Emellett az ADATA más díjnyertes memória- és adattároló termékeket, valamint kifejezetten gamingre összpontosító termékeket is kiállít majd a rendszerek, toronyházak, speciális témájú PC-összeállítások és perifériák kategóriájában.

Az ADATA továbbá a rendszergyártóknak és más kereskedelmi vállalatoknak is kínál megoldásokat. A techrajongóknak feltétlenül meg kell nézniük a CXL (Compute Express Link) memóriamodulokat! Az ADATA vezető iparági szerepet fog betölteni ennek a forradalmian új terméknek a piacra juttatásában, így ezúttal mindenképp érdemes lesz ellátogatni az ADATA/XPG standjára.

A CES 2023 Innovációs Díj nyertese
A világszerte kiváló minőségű DRAM- és SSD-termékeikről ismert ADATA természetesen lenyűgöző új termékeket fog megjeleníteni ezekben a kategóriákban a 2023-as CES-en. Az ADATA SE920 már számos díjat nyert és a „Világ leggyorsabb külső SSD-je” címmel is büszkélkedhet. Az USB4-architektúrával, az akár 3800 MB/s-os átviteli sebességgel és a szabadalmaztatott hőelvezetési kialakítással nem csoda, hogy ez a termék elnyerte a CES 2023 Innovációs Díjat, a Taiwan Excellence Díjat és a német Red Dot Díjat.

Ugyanennyire lenyűgöző az új XPG CASTER DDR5 DRAM, amely szintén jelen lesz a CES-en. Ez a memóriamodul akár 8000 MT/s adatátviteli sebességgel is rendelkezhet.  A sorozat nemcsak a legújabb Intel és AMD alaplapokkal kompatibilis, hanem támogatja az Intel XMP 3.0-at is az egyszerűbb túlhajtás érdekében. Az ADATA díjnyertes komponenseivel játékaid és alkalmazásaid gyorsabban és gördülékenyebben futnak majd, mint valaha.

A kialakítás és funkciók prioritása
Miközben az ADATA teljesítménye felülmúlhatatlan, a márka arra is törekszik, hogy olyan termékeket hozzon létre, amelyek vizuálisan is vonzóak. A 2023 CES-en számos esztétikus elgondolású, nagy teljesítményű termék lesz elérhető az érdeklődők örömére. Erre az egyik leginkább figyelemre méltó példa az ADATA ACE 6400 DDR5-memóriamodul. A csúcsteljesítmény és az elegáns kialakítás kombinációja elég lenyűgöző volt ahhoz, hogy ezt a terméket japán Good Design kitüntetés nyerteseként ismerjék el. Egy ilyen termék remekül néz ki az XPG fehér alkatrészeivel és perifériáival párosítva, amelyek közül szintén számos megoldás lesz látható a kiállításon.

A CXL-memória forradalmasítja a vállalati megoldásokat
Az ADATA piacvezetőként mutatja be a CXL (Compute Express Link)  memóriamodulokat, amelyek rendszerkapacitása elérheti az akár 16 TB-ot is. Ezek a nagy teherbírású egységek lehetővé teszik bármilyen méretű és típusú projekt és vállalat számára, hogy gyorsan javíthassák rendszereik képességeit memória-erőforrásaik exponenciális  bővítésével. Ez a nagy teljesítményű új termék kiváló választás az olyan intenzív számítástechnikai projektekhez, mint az AI-fejlesztés, a peremhálózati számítás, a felhőszerverek és más, nagy átviteli sebességet igénylő vállalatok.

Játssz stílusosan az XPG-vel!
Az XPG 2023-ban számos vizuálisan lenyűgöző hardverfrissítéssel új szintre emeli esztétikai kínálatát. Az XPG BATTLECRUISER II E-ATX átveszi az elismert első generációs toronyház ikonikus, négy edzett üvegpaneles kialakítását és beépített ARGB-fényhatásokkal egészíti ki. A CES-en egyedi fényeffektekkel csodálhatod meg ezt a lenyűgöző frissítést, amelyet az XPG ingyenes ökoszisztéma-menedzsment szoftverével, az XPG PRIME-mal hoztak létre.

Az XPG márkanagykövete, Mera is tovább bővíti jelenlétét az XPG termékkatalógusban. Ebben az évben az XPG bemutatja a MERA EDITION GEAR-t. Ez a speciális termékcsalád több kategórián átívelő komponenseket tartalmaz, amelyekről Mera arca vagy ikonikus stílusa köszön vissza. Az XPG LANCER RGB DDDR5 7200 DRAM Mera Edition például Mera arcát közvetlenül a hűtőbordán jeleníti meg. Ezenfelül lesz egy Mera tematikájú számítógépház, fejhallgató, billentyűzet, egér és egérpad is. Az XPG-vel, a játékosok olyan rendszereket építhetnek, amelyek jól teljesítenek és a stílusukat is remekül megmutatja.

Az ADATA/XPG a 2023-as CES minden résztvevőjét meghívja standjára. Azoknak, akik nem tudnak személyesen részt venni az eseményen, készítettek egy részletes online kiállítást és egy videóbemutatót is az idei eseményen bemutatott kiemelt termékekről. Kattints IDE vagy olvasd be a QR-kódot a legújabb ADATA/XPG CES 2023 bejelentések és információk, valamint a speciális CES 2023 nyereményjáték megtekintéséhez!

ADATA CES 2023 kiállítási információk
Helyszín: Tech West – The Venetian
Stand száma: Titan #2202

Az XPG-ről – XTREME PERFORMANCE GEAR
Az XPG (XTREME PERFORMANCE GEAR) márkát az ADATA hozta létre azzal a céllal, hogy nagy teljesítményű termékeket kínáljon gamereknek, profi esportolóknak és a technológiai rajongóknak. Elkötelezettek vagyunk az olyan termékek fejlesztése mellett, amelyek segítségével a felhasználók extrém teljesítményt érhetnek el, ezért szorosan együttműködünk a gaming- és esportközösséggel, hogy felmérhessük a felhasználók valós igényeit. Termékkínálatunkban a rendszerektől kezdve a komponenseken és a perifériákon át az eszközökig minden megtalálható, a tervezés során pedig a legmagasabb szintű stabilitást, megbízhatóságot és teljesítményt vesszük alapul. Olyan termékek fejlesztésével is foglalkozunk, amelyek a kiváló formatervezésnek köszönhetően több rangos nemzetközi díjat is elnyertek, beleértve az iF Designt és a Good Designt. A termékek mellett aktív szerepet játszunk az esportesemények és -csapatok szponzorálásában és támogatásában, hogy a legmagasabb szintű extrém játékélményt tudják nyújtani.

About Post Author

OnEmOdEr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %