Read Time:1 Minute, 0 Second

2023 július 24., Tajpej, Tajvan – Az ASUSTOR Surveillance Center – felügyeleti rendszer – segítségével egyszerűen megvédheted otthonod és irodád.

Telepítsd a Surveillance Center alkalmazást az ASUSTOR NAS-odra, amivel a NAS-t egy 24 órás, nagy felbontású biztonsági felügyeleti rendszerré alakíthatod. A Surveillance Center négy IP-kamera egyidejű csatlakoztatását biztosítja ingyenesen, azonban további kamerák hozzáadása érdekében kiegészítő licencek vásárlására is van lehetőség.

A Surveillance Center segítségével a csatlakoztatott kamerák folyamatosan vezérelhetők, így a kamerák iránya és zoomja is egyszerűen állítható. Továbbá valós idejű videó- és pillanatkép-funkciókat is kínál, amelyek nem csak számítógépen keresztül érhetők el, hanem Android és iOS operációs rendszerű telefonokon és táblagépeken is az AiSecure alkalmazáson keresztül is.

Használhatod a push értesítéseket, hogy folyamatosan naprakész legyél a történésekről. Az események az AiSecure alkalmazásban telefonon vagy táblagépen keresztül is engedélyezhetők, vagy letilthatók.

A Surveillance Center támogatja a kétirányú hangkommunikációt. Amennyiben a csatlakoztatott kamerák beépített mikrofonnal és hangszórókkal is rendelkezik, akkor egyszerűen kommunikálhatsz a környéken tartózkodó emberekkel, akik válaszolhatnak is neked. Ez a funkció mobilon és táblagépen is elérhető az AiSecure segítségével.

További információért, kérjük, látogass el az alábbi oldalra:
https://www.asustor.com/hu/surveillance?sub=109

Forrás: https://s3.amazonaws.com/download.asustor.com/marketing/newsletter/HTML/Newsletter_199_EN.html

About Post Author

OnEmOdEr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %