Read Time:2 Minute, 3 Second

2021. december 15. – A Far Cry sorozat legújabb része a PC platformon nyújtja a legjobb élményt, ezért a BenQ több monitor és projektor ajánlásával kívánja támogatni a gamer közösséget a nagyszerű játékélmény biztosítása érdekében.

A játék ígéretes tulajdonságai

A(z) Ubisoft már a megjelenés előtt közzétette azokat a specifikációkat, amelyek alapján a játék lelkes rajongói ki tudják választani a legjobb monitort vagy éppen projektort a kiváló képi megjelenítésért. Röviden összefoglalva, a rendszerkövetelmények szerint, 1080p esetén 120 Hz felett a játékosoknak nem lesz szükségük erőteljesebb PC-re, hiszen a játék nem igényel hatmagos CPU-nál, 16 GB RAM-nál és közepes vagy felső kategóriás GPU-nál többet.

A játék korábbi verziója, a Far Cry 5 is már kiválóan lett optimalizálva Xbox One X-re, illetve PC-re egyaránt, így az egyetlen kritikus tényező az új képmegjelenítő megoldás kiválasztásakor a 120 Hz-nél nagyobb képfrissítés támogatása.

A nyílt világok nagy képernyőt érdemelnek!

A Far Cry játékokra jellemző az részletgazdag képi megjelenítés, ezért bátran mondhatjuk, hogy a játék eklektikus helyszínei megérdemlik a nagy méretű képernyőt. Amíg a PC-hez elsősorban monitor választása ajánlott, addig az Xbox vagy a PS5 konzolokhoz rövid vetítőtávolságú gamer projektort javasol a gyártó.

Vedd észre a részleteket!

Mi lehet még jó módja annak, hogy élvezzük a Far Cry 6 világát? Egy ultraszéles, 21:9 monitor, ami 1 ms-os válaszidővel és 144 Hz-es képfrissítéssel rendelkezik egy lenyűgöző IPS panel kivitelezésben. A BenQ költséghatékony megoldásokat kínál a játékosok számára a legjobb élmény biztosításához. Ebben a játékban a lövöldözős játékoktól eltérően nem a szűk látómezők érvényesülnek, ezért van szükség a nagyobb képernyőre.

Optimális képmegjelenítő megoldások a Far Cry 6-hoz

A BenQ az EX2710S és az EX3415R monitorokat ajánlja a Far Cry sorozat legújabb játékához. Az EX2710S egy 1920×1080 FHD felbontású, 16:9-es képaránnyal rendelkező monitor, amíg az EX3415R 3440×1440 WQHD felbontással és 21:9-es képaránnyal biztosítja az izgalmas és lenyűgőző játékélményt. A monitorok a HDRi technológia és a treVolo hangszórók által magával ragadó játékélményt biztosítanak.

Azoknak a játékosoknak, akik jobban preferálják az Xbox vagy a PS5 konzolokat a BenQ a TK700STi projektor választását javasolja. A projektor a 16 ms-os válaszidővel és a 4K felbontással (60 Hz) rendelkezik, valamint a DCI-P3 színskála lefedettségével garantálja az impozáns látványt. Az eszköz segítségével rövid vetítési távolságból elevenedik meg a Far Cry világa a nappaliban akár 100 hüvelykes méretben.

Ha szeretnél többet megtudni a BenQ megoldásairól kérjük, látogass el a www.benq.eu/hu-hu oldalra.

About Post Author

OnEmOdEr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %