Read Time:1 Minute, 35 Second

Az XPG LANCER DDR5 RGB világítással és akár 5200 MT/s-os sebességgel rendelkezik

2021. október 26., Tajpej, Tajvan – Az XPG, a játékosoknak, az esportolóknak és a technológia rajongóiknak tervezett nagy teljesítményű rendszerek, komponensek és perifériák vezető gyártója bemutatta az XPG LANCER DDR5 memóriamodult. Az XPG LANCER az XPG első DDR5 gamer memóriamodulja. A megnövelt sávszélességnek köszönhetően CPU magonként nagyobb teljesítmény nyújtására képes, emellett a sebessége elérheti az akár 5200 MT/s-ot is. Mindemellett PMIC-vel (integrált energiagazdálkodási áramkörrel) és ECC-vel (hibajavító kód technológiával) lett felszerelve a jobb teljesítmény és a megnövelt stabilitás érdekében. A LANCER 16 GB kapacitással érkezik.

Az XPG első DDR5 gamer memóriája

Az XPG LANCER megjelenésével megkezdődött az XPG DDR5 memóriamodulok kora. Az akár 5200 MT/s-os frekvenciát elérve jelentős teljesítménynövekedést biztosít a játékok és a túlhajtás során. A hibajavító kód technológiával (ECC) a modul képes automatikusan, valós időben kijavítani a felmerülő hibákat. Amellett, hogy nagymértékben csökkenti a CPU-számítások terhét, nagyobb stabilitást és megbízhatóságot is nyújt.

Gamereknek és túlhajtóknak készült

A kiváló minőségű IC-k és PCB-k használata kompromisszummentes teljesítményt és megbízható túlhajtást biztosít, így egyaránt ideális megoldást jelent az igényes játékosok és a túlhajtók számára is. Az Intel® XMP 3.0 támogatásával a felhasználók anélkül is elvégezhetik a memóriamodul túlhajtását, hogy be kellene lépniük a BIOS-ba. Nincs szükség a paraméterek beállítására és egyéb finomhangolására sem.

RGB világítás

Az XPG LANCER személyre szabható RGB világítással rendelkezik. A felhasználók választhatnak a különféle effektusok (statikus, pulzálás és üstökös) közül, vagy akár kedvenc zenéikkel is szinkronizálhatják a fényeffekteket. Mindezek beállíthatók a népszerű alaplapgyártók RGB vezérlőszoftvereivel is.

A LANCER sorozatú DDR5 memória 5200 MT/s sebességgel lesz elérhető 16 GB-os egy modulos és két modulos készletekben. (Hamarosan 6000MT/s sebességű változat is érkezik).

Ha többet szeretnél tudni az egyes piacok elérhetőségéről és árairól, kérjük, keresd fel a legközelebbi XPG irodát vagy képviseletet az www.xpg.com oldalon.

About Post Author

OnEmOdEr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %