Read Time:1 Minute, 16 Second

2021. augusztus 30. – A Micro-Star International, és a Yamaha Motor Racing Srl örömmel jelentik be, hogy a világ vezető gaming márkája, az MSI ismét felkerült a Monster Energy Yamaha MotoGP Team hivatalos MotoGP eSport partnerei közé. A 2021-es szezonban az MSI lesz a Monster Energy Yamaha MotoGP eSport Team hivatalos hardver szállítója. Az együttműködés már 2019-ben elkezdődött, a 360 PRSolution marketingkommunikációs és management ügynökség jóvoltából, így nem meglepő, hogy a két vezető márka ismételten közösen száll harcba az esport trófea meghódításáért.

A Yamaha MotoGP eSport versenyzői, Lorenzo Daretti (más néven Trastevere73, a Global Series bajnokságból) és Michael Amara (más néven Vindex813, a Rising Stars bajnokságból) az MSI által biztosított legújabb professzionális gaming technológiával fognak a pályán körözni, így kiemelt támogatással versenyeznek a bajnokságukban.

Az MSI több termékkel is támogatta Daretti és Amara versenyzését és felkészülését, az otthoni asztali PC -től a laptopig, amellyel mindig kapcsolatban lehetnek utazás közben is.

„Nagyon örülök az ismételt partnerségnek az MSI-vel. Támogatták a Monster Energy Yamaha MotoGP eSport csapatát már 2019-ben, amikor elkezdődött a kalandom a Yamahával. Nagyon motivált vagyok a 2021-es szezonra, és biztos vagyok benne, hogy az MSI támogatása rendkívül értékes lesz. A Global sorozat a teljesítményről, a pontosságról és a sebességről szól. Az erőteljes és nagy teljesítményű MSI termékek döntő szerepet játszanak abban, hogy lehetővé tegyem, hogy elérjem és feszegessem határaimat a versenyek alatt. Mindig lenyűgöztek a játékok grafikái és az MSI termékei, így minden olyan valósághű és magával ragadó, mint amilyen valójában a pályán” – nyilatkozta Daretti.

About Post Author

OnEmOdEr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %