Read Time:1 Minute, 35 Second

Tapasztald meg a zökkenőmentes játékélményt az FSP következő generációs tápegységeivel!

2022. március 24., Tajpej, Tajvan – Az FSP Group, a nagy teljesítményű tápegységek vezető gyártója bejelentette, hogy a legújabb tápegységei megfelelnek az INTEL PSDG ATX 3.0 és PCIe 5.0 szabványok követelményeinek, ezzel kiváló teljesítmény biztosítva a következő generációs videokártyák számára.

Az FSP tápegységei jelentős átalakításon estek át, hogy megfeleljenek az INTEL Power Design Guide (PSDG) ATX3.0 és PCIe 5.0 szabványok követelményeinek, amelyek nagyobb teljesítményt és stabilitást biztosítanak a megnövekedett energiaigényű rendszereknek. A hagyományos tápegységek esetén három 8 pines tápcsatlakozásra és egy adapterre van szükség a legújabb PCIe Gen 5.0 szabványú grafikus kártyák támogatásához. Az FSP ezt a problémát orvosolja népszerű tápegységeinek felújított változataival, ezzel lehetővé téve a zökkenőmentes integrációt a piacon található összes hardverrel.

A frissített FSP Hydro G PRO 850W/1000W és a Hydro PTM PRO 850W/1000W/1200W sorozatú tápegységek támogatják a PCIe 5.0 CEM(12VHPWR) interfészt, valamint az ehhez szükséges 12+4 pin kiosztású csatlakozót. Az új csatlakozás akár 600 W-os teljesítmény leadására is képes, így ideális megoldást jelent a piac legújabb, nagy energiaigényű videokártyáihoz. A megbízhatóbb áramellátás mindemellett az esetleges túlhajtások stabilitását is jelentősen javítja.

A továbbfejlesztett tápegységek csomagolásán egy egyértelmű felirat jelzi a felhasználók számára az új szabvánnyal való kompatibilitást, így a vásárlók könnyedén meg tudják különböztetni a frissített verziót a régebbi modellektől. 

Az FSP fontosnak tartja, hogy megfeleljen a csúcskategóriás grafikus kártyák jelenlegi és jövőbeli igényeinek, valamint kiemelt céljának tartja a kiváló minőségű és stabil tápellátást biztosítását a piacon elérhető hardverek számára. Tapasztald meg a zökkenőmentes játékélményt az FSP világszerte elismert minőségi és tartós tápegységeivel!

További információért, kérjük, látogass el az alábbi weboldalakra:

Az FSP Group hivatalos weboldala: www.fsp-group.com
Az FSP márkás termékek weboldala: https://www.fsplifestyle.com
Facebook: www.facebook.com/FSP.global
Instagram: www.instagram.com/fspglobalfan/
LinkedIn: www.linkedin.com/company/1842554

About Post Author

OnEmOdEr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %