Read Time:1 Minute, 58 Second

Tajpej, november. 3, 2022 Az éghajlatváltozás és az üvegházhatás hatásainak enyhítéséért az Éghajlatváltozással Foglalkozó Kormányközi Testület (IPCC) felszólította a világ országait, hogy 2030 előtt 50%-kal csökkentsék az üvegházhatást okozó gázok kibocsátását, 2050-ig elérve a karbonsemleges kibocsátást, hogy a globális felmelegedést 1,5 °C-on belül tartsák. Hogy megvalósítsa régóta fennálló törekvését a globális környezet megóvásáért, az FSP erőfeszítést nem kímélve gyakorolja az energiatakarékosság és a szén-dioxid-kibocsátás csökkentését gyártósorainál és irodai működésében. A Tajvani Környezetvédelmi Igazgatóság (EPA) statisztikái kimutatták, hogy az FSP 2021-ben 23 tonnával csökkentette szén-dioxid-kibocsátását. Az otthoni energiatároló rendszerek népszerűsítéséért az FSP bemutatta mikrohálózati energiatároló rendszerét a németországi „Light+Building 2022” épületvilágítási kiállításon, hogy több felhasználót vezessen el az intelligens energiával működő új élet felé.

Válaszul a globális karbonsemlegességi célkitűzésekre és a karbonsemleges átmenet terveire, az FSP átfogó termékkínálattal rendelkezik a megújuló energia gyűjtésében, átalakításban, tárolásban és integrálásában. Mindez lehetővé tette egy otthoni energiatároló-rendszer termékcsalád bevezetését, beleértve az 5 kW-os hálózati csatlakozó rendszert, 8 kW-os hálózaton kívüli rendszert és az 1 kW-os mobil energiatároló rendszert. Az All-In-One (AIO) kialakítás csökkenti az energiaátvitel és az elosztó létesítmények beruházási költségeit, valamint mérsékli az energiaátviteli veszteséget. Ha a központosított energiatermelő hálózatok áramellátása megszakad, az elosztott energiatároló rendszer azonnal átveszi az energiaellátás feladatát az energiagazdálkodási rendszeren (EMS) keresztül, hogy a rendszerben tárolt energia felhasználásával továbbra is biztosítsa az áramellátást a közeli kritikus terhelésekhez, ezáltal elérve mind az önfogyasztásra elegendő energia termelését, mind pedig a redundanciát vészhelyzetek esetére.

Ezenfelül a HySpirit háromfázisú 10 kW-os inverter, az FSP egyik kiemelt terméke, egy áramátalakító rendszer (PCS), amely be- és kikapcsolható hálózati energiatároló funkcióval rendelkezik. A HySpirit inverter kimenete 60 kW-ra növelhető, hogy megfeleljen a különböző villamosenergia-szükségleteknek a testreszabott akkumulátormodulok vagy speciális célú nagyfeszültségű akkumulátor-modulok segítségével. Az ügyfelek akkumulátorkezelő rendszerének (BMS) protokolljaira épülő mikrotestreszabás és integrált fejlesztés szintén lehetséges.

A világ vezető PSU-gyártójaként az FSP alapos és széleskörű termékportfóliója segít abban, hogy szolgáljuk a mindennapi élet minden egyes területét, és segítsük a környezetet, ezzel megvalósítva az alapításunk óta változatlan küldetésünket: a társadalom teljes gondozását.

További termékinformációkért, kérjük, látogass el a következő oldalakra: 
Az FSP Group hivatalos oldala: www.fsp-group.com 
Az FSP-márkás termékek oldala: www.FSPLifestyle.com 
Instagram: https://www.instagram.com/fspglobalfan/ 
Facebook: www.facebook.com/FSP.global 
LinkedIn: www.linkedin.com/company/1842554

About Post Author

OnEmOdEr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %