Read Time:4 Minute, 12 Second

2021. június 10., Tajpej, Tajvan – Az FSP már régóta elkötelezett amellett, hogy megbízható tápellátási megoldásokat kínáljon az intelligens élet megvalósításához. Az FSP világszerte több száz szoftver- és hardvermérnökből álló csapata átfogó technikai támogatást és szolgáltatást nyújt a vállalat partnereinek. A piacon alkalmazott szabványosított és intelligens tápegységeket figyelembe véve az FSP tápellátási kínálata nagy teljesítménysűrűségű és hatékonyságú, valamint a zord körülményeknek való ellenállás mellett bővíthetőséggel, digitális vezérléssel és kommunikációs képességgel is rendelkezik, amelyeknek köszönhetően az FSP a vezető nemzetközi vállalatok kijelölt partnerévé vált az évek során.

A képfelismerési és az NB-IoT technológiák fejlődése egyre nagyobb teret nyert Tajvanon. A felügyeleti rendszerek automatikusan azonosítják a rendszámokat, így az autótulajdonosoknak már nincs szükségük a parkolási igazolványok használatára, ezzel pedig az üzemeltetők is jelentős költségeket takaríthatnak meg. A jövőben az ilyen intelligens szolgáltatások az 5G-vel együttesen lehetővé teszik, hogy egy vezérlőközpont egyszerre több parkolót is képes legyen figyelni, valamint, hogy távolról reagálhasson az autótulajdonosok igényeire, például a kapu kinyitására vagy a sorompó felemelésére. Az óriási 5G lehetőségekre való tekintettel számos informatikai beszállító lépett már be az 5G távközlési berendezések piacára, hogy üzleti részesedéshez juthassanak a hagyományos távközlési szolgáltatások mellett. CJ Chen, az FSP termékeinek kutatás-fejlesztési igazgatója szerint az 5G hálózati berendezések a nyílt forráskódú és a szabványosítás felé fejlődnek, míg a távközlési berendezések inkább az informatikai eszközökhöz hasonló fejlődésen mennek keresztül. A hagyományos telekommunikációs berendezések szolgáltatóin kívül (mint például a Nokia) sok hálózati kommunikációs eszközgyártó mutatott már be 5G kompatibilis berendezéseket, amelyeket nyílt forráskódú megoldások és a network function virtualization (NFV) koncepciók alapján fejlesztettek ki. Az 5G berendezések piacán a versenyképesség fenntartása érdekében azonban a gyártóknak fel kell gyorsítaniuk a piacra lépés idejét, különben lemaradhatnak a ritka lehetőségről.

TC Chu, az FSP vezető termék- és marketingmenedzsere megjegyezte, hogy az 5G berendezéseknek képesnek kell lenniük nagy mennyiségű adat feldolgozására rövid időn belül, amelyek szigorú áramellátási követelményeket eredményeznek. Az FSP széleskörű tápellátási megoldásokat kínál az 5G berendezésekhez. Azon felül, hogy a hálózati berendezések gyártóinak a szabványoknak megfelelő tápellátási megoldásokat kínálnak, az FSP bizonyos szintű testreszabást is képes nyújtani egészen addig, amíg a módosítások nem befolyásolják a hatósági megfelelőségi tanúsítványoknak történő megfelelést. Ez lehetővé teszi a hálózati készülékek gyártói számára, hogy erőfeszítéseiket a saját termékeik kutatására és fejlesztésére összpontosítsák, valamint, hogy felgyorsíthassák a piaci megjelenésüket, így időben kihasználhassák az 5G-ben rejlő lehetőségeket, valamint, hogy csökkentsék a berendezések későbbi karbantartási költségeit is.

Az FSP szóvivője, Wen-Chun Yao továbbá hozzátette, hogy az FSP technológiai ereje előnyt jelent a vállalat számára a versenytársaihoz képest, és lehetővé teszi a vállalat számára, hogy gyorsan össze tudjon állítani egy, az ügyfelek igényeinek megfelelő tápegységet. Az FSP képes a gyártók egyedi igényeinek teljesítésére is, ezzel lerövidítve az ügyfeleik termékeinek piacon történő megjelenési idejét.

„Nemrégiben egy jól ismert hálózati berendezésgyártó az FSP-hez fordult egy szabadtéri router tápegységének közös fejlesztése érdekében. A terméknek nemcsak az AT&T / NEBS biztonsági előírásainak kell megfelelnie, valamint villám- és tűzbiztosnak kell lennie, hanem a -40 °C és 65 °C közötti hőmérséklet-tartományban is működnie kell.” – nyilatkozta Chen, majd hozzátette: „Miután megértettük az ügyfél igényeit, az FSP csapata gyors módosításokat végzett egy, a már meglévő 450 W-os vékony redundáns tápegységén, amellyel teljesítették az ügyfél igényeit a biztonsági előírásoknak történő megfelelés befolyásolása nélkül.” Azáltal, hogy a vállalat lehetőséget kínál a szabványosított termékeinek testreszabására, az FSP egyben növeli a hatékonyságot és csökkenti a költségeket, miközben demonstrálja kutatási és fejlesztési képességeit is. Mindezek együttesen segítik az FSP-t abban, hogy minden piaci igényt teljesíteni tudjon.A IoT és az intelligens szolgáltatások gyors fejlődésével való lépéstartás érdekében az elmúlt két évben az edge számítás egyre ideálisabb megoldásnak számít a végberendezésekre történő gyors reagáláshoz. Például egy intelligens gyár esetén az AI-képes edge szerverek képesek lehetnek helyben észlelni a hibás termékeket. Amint az 5G szolgáltatások széles körben elérhetővé válnak, az FSP úgy gondolja, hogy az egyszerű adatközpontok nagy- vagy akár szuper méretű adatközpontokká fejlődnek, amelyek támogatják a felhőalapú számítást, és a kis méretű adatközpontok pedig képesek lesznek támogatni az edge számítást.

A nagy- vagy akár szuper méretű adatközpontoknak skálázható, központosított és automatizált tápegységekre van szükségük, nemcsak a karbantartási költségek csökkentése érdekében, hanem az adminisztrátorok számára is, hogy távfelügyelet során is könnyedén figyelemmel kísérhessék a berendezések állapotát. A kis méretű adatközpontok tápegységei a miniatürizálás és az okosítás irányába mutatnak, miközben kiváló energiahatékonysággal, zord körülményeknek történő ellenállással, a nagy teljesítménysűrűséggel, valamint széles üzemhőmérsékleti tartománnyal és a villámvédelemmel is rendelkeznek. Chen szerint széleskörű alkalmazási körülmények megcélzása érdekében az FSP több száz szabványosított terméket kínál, amelyek mindegyike megfelel a legtöbb biztonsági előírásnak. Az 5G berendezések sokféleségéhez az FSP megfelelő tápellátási megoldásokat készített, amelyek víz- és por álló kivitelezéssel, valamint moduláris felépítéssel rendelkeznek. Az FSP teljes kínálatának módosítási lehetőségeivel a vállalat képes minden piaci igénynek megfelelni.

Figyelembe véve az 5G berendezések különféle követelményeit, az FSP stratégiai megállapodásokat is köt az upstream, midstream és downstream partnereivel annak érdekében, hogy közösen kínáljanak teljes körű 5G megoldásokat.

Ismerd meg az FSP legújabb megoldásait a virtuális COMPUTEX 2021 kiállításon:

https://edm.taitra.org.tw/web_archive/1622106668251739/$%7BRCPT_EMAIL%7D/index.htm

Computex 2021 regisztráció:

COMPUTEXVirtual (computextaipei.com.tw)

A kiállítás időtartama:

2021. május 31. – 2021. június 30.

About Post Author

OnEmOdEr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %