Read Time:2 Minute, 5 Second

Új külsőt kölcsönöz a régi M.2 PCIe vagy SATA SSD-knek

2021. augusztus 10., Tajpej, Tajvan – Az ADATA Technology (Tajvani értéktőzsde: 3260.TWO), a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND flash termékek, mobil tartozékok, gaming termékek, elektromos motorok és ipari megoldások vezető gyártója örömmel jelentette be az ADATA EC700G RGB külső SSD házat. Az EC700G külső SSD-ként kelti új életre a régebbi M.2 PCIe vagy SATA SSD-ket. Az EC700G kompatibilis az összes PCIe és SATA SSD-vel és akár 1000 MB/s adatátviteli sebesség biztosítására is képes[i] az USB 3.2 Gen 2 interfésznek és a Type-C csatlakozásnak köszönhetően.

Széleskörű kompatibilitás

Legyen szó akár M.2 PCIe vagy SATA SSD-ről, az EC700G mindegyikkel kompatibilis. Az EC700G nemcsak a népszerű M.2 2280 kialakítást támogatja, hanem az M.2 2242-őt és az M.2 2230-at is. Az USB 3.2 Gen 2 interfész és a Type-C csatlakozás támogatásával egy SSD-vel felszerelt EC700G akár 1000 MB/s sebességet is képes elérni, ami körülbelül 12,51-szer gyorsabb, mint a hagyományos külső merevlemezek. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy mindössze 20 másodperc alatt képes egy 10 GB-os film átmásolására. 

Esztétikus megjelenés

Az EC700G külső burkolata matt felülettel rendelkezik, amely elegáns és megakadályozza az ujjlenyomatok felhalmozódását is. A burkolat ferde élekkel rendelkezik, amely új perspektívába helyezi a termék egyedi megjelenését, mindemellett a felső részen az élek találkozása egyfajta háromszög alakú felületet hoz létre. A burkolat jobb oldalán egy RGB fénysáv is helyet kapott, amely egyedi stílust kölcsönöz a külső SSD háznak.

Egyszerű, szerszám nélküli összeszerelés

Az összeszereléshez nincs szükség szerszámokra, köszönhetően a kényelmes, szerszámmentes kialakításnak. Az SSD elhelyezése rendkívül egyszerű, csak a fedelet szükséges felemelni és máris elhelyezhető benne az SSD. A rögzítéshez sincs szükség csavarhúzókra, minden egyszerűen kézzel elvégezhető.

A tökéletes digitális adattároló

Nagy kapacitású SSD telepítésével az EC700G ideális megoldást kínál a fényképek, zenék, videók és egyéb fájlok tárolására. Minden népszerű operációs rendszert támogat, beleértve a macOS-t, a Windows-t és az Androidot, így a felhasználók gyorsan és egyszerűen átmásolhatják kedvenc filmjeiket, zenéiket, fényképeiket és egyéb fájljaikat a különböző eszközökre. Az EC700G nagyszerű megoldást kínál a konzolos játékok tárolására is, továbbá segíthet a játékok betöltési idejének felgyorsításában a zökkenőmentesebb játékélmény biztosítása érdekében.[i] PCIe Gen3 x4 (NVMe 1.3) M.2 SSD vagy újabb megoldás szükséges. A számítógépnek ezenkívül támogatnia kell az USB 3.2 Gen 2-t és telepíteni kell egy UASP illesztőprogramot is. A tényleges teljesítmény hardveres és szoftveres konfigurációtól függően változhat.

About Post Author

OnEmOdEr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %