Read Time:2 Minute, 37 Second

Teljeskörű hűtési hatékonyságra tervezve

Las Vegas, Egyesült Államok – 2023. január 26.– A Thermaltake, a prémium toronyházak, tápegységek, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka örömmel mutatja be a CTE-kialakítású sorozatát a 2023-as CES kiállításon. A CTE, amely a Centralized Thermal Efficiency (magyarul központosított hűtési hatékonyság) rövidítése, a kritikus alkatrészek magas szintű hűtési teljesítményének biztosítására összpontosít. A sorozatba beletartozik a CTE C750 Air, CTE C750 TG ARGB, CTE C700 Air, CTE C700 TG ARGB, CTE T500 Air és a CTE T500 TG ARGB, melyek rengeteg lehetőséget kínálnak következő PC-dhez.

Újonnan átgondolt szerkezetével, melyet az alaplap 90 fokos elforgatásával hoztak létre – ezzel hatékonyabb légáramlási utakat biztosítva –, a CTE-kialakítású sorozat megtöri a hagyományos toronyházak dizájnját. Ez a kialakítás a hűtés tekintetében piacvezetővé teszi a CTE-toronyházakat. Ahogy az új grafikus kártyák és CPU-k TDP-je növekszik, úgy gondoltuk, hogy a kritikus hőforrásokat közelebb visszük a levegőellátáshoz, ezzel előnyösebb hőelszívást elérve, mivel a CPU-t közelebb helyeztük az előlaphoz, a GPU-t pedig hátsó panelhez, így komponenseid egymástól függetlenül fognak hideg levegőhöz jutni. Az átfogó megközelítéssel a CTE jobb és hatékonyabb bemeneti légáramlást biztosít a fő alkatrészek és a hűtés elhelyezésével, miközben optimalizálja a rendszer hőelvezetését.

Ráadásul a CTE-kialakítású megoldások új CT-sorozatú ventilátorokkal érkeznek, így a felhasználók választhatnak a fekete vagy fehér színek közül, RGB-vel vagy anélkül, hogy passzoljon, bármilyen színsémát is álmodunk meg. A CT-sorozatú ventilátorok a Thermaltake PWM-ventilátorainak új generációja, amiket úgy terveztünk, hogy bármilyen felhasználási módhoz illeszkedjenek 1500 RPM mellett, illetve speciálisan kialakított ventilátorlapátokkal készülnek, hogy még tovább tudják szállítani a levegőt.

A CTE-sorozat C és T termékcsaládja hivatalosan 2023 áprilisában lesz elérhető, továbbá, ha szeretnél naprakész lenni az E-terméksorozat kapcsán, kövesd hivatalos oldalainkat!

A CTE-kialakítás jellemzői:
90 fokban elforgatott alaplaprögzítés
A CTE-kialakítás 90 fokban elforgatott alaplaprögzítést használ, így hatékonyabb légáramlási útvonalat biztosít, és a hideg levegő hatékonyabb jut el a kritikus alkatrészekhez.

Vidd közelebb a kritikus hőforrásokat (CPU és grafikus kártyák) a hideg levegő felé!
Mivel a CPU elhelyezése sokkal közelebb került az előlaphoz, a grafikus kártya pedig a hátsó panelhez, a CPU-hoz és a grafikus kártyához egymástól függetlenül biztosított a hideg levegő áramlása a hőelvezetéshez.

Hatékonyabb bemeneti légáramlás
Ezzel az átfogó megközelítéssel a CTE jobb és hatékonyabb bemeneti légáramlást biztosít a fő alkatrészek és a hűtés elhelyezésével, miközben optimalizálja a rendszer hőelvezetését.

Új CT-sorozatú ventilátorok
Az új CT-sorozatú ventilátorok a toronyházakba beszerelve érkeznek, így a felhasználók választhatnak a fekete vagy fehér, RGB-s vagy RGB nélküli színek közül, hogy ezzel is tökéletesen passzoljanak a számunkra megfelelő színsémához.

Szabadalmaztatott forgatható PCI-E bővítőhelyek
A szabadalmaztatott forgatható PCI-E bővítőhelyekkel a grafikus kártyákat vízszintesen vagy függőlegesen helyezhetjük el, ezzel rugalmasan, bőséges belső teret biztosít a rendszernek.

A CTE-kialakítással kapcsolatos további információért, kérjük, látogass el a következő oldalra: https://cte.thermaltake.com/
Videó a CTE-sorozatról: https://youtu.be/dYF85eyxVV0

A Thermaltake hivatalos weboldala és közösségi oldalai:
A Thermaltake hivatalos honlapja:http://www.thermaltake.com
Thermaltake Tt Community:http://community.thermaltake.com/
Thermaltake termékvideók: http://www.youtube.com/user/Thermaltakereview
Thermaltake Facebook rajongói oldal: https://www.facebook.com/ThermaltakeInc

About Post Author

OnEmOdEr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %