Read Time:4 Minute, 52 Second

Hűsnek született

2023. február 28., Las Vegas, Egyesült Államok –A Thermaltake, prémium toronyházak, tápegységek, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka örömmel jelenti be a Ceres 500 TG ARGB Black és Ceres 500 TG ARGB Snow megjelenését, az új Ceres termékcsalád legújabb közepes toronyházait. Hogy alkalmazkodjon a legújabb grafikus kártyákhoz és CPU-khoz, melyek erőteljesen melegszenek, a Thermaltake szigorúan a hőelvezetésre és a házon belüli hűtésre összpontosított, egy kétségtelenül tartós házat létrehozva, amely megfelel a csúcskategóriás hűtés igényeknek. Ráadásul, egy 360 mm-es vagy egy 420 mm-es radiátor segítségével, biztosan páratlan hűtési teljesítményre számíthatsz a Ceres 500 TG ARGB-től. 

A hűsnek született Ceres 500 TG ARGB, ahogy a neve is sugallja, nagy teljesítményre jött létre: mesh előlappal és tömör fémvázzal, beépített CT140 ARGB Sync PC-ventilátorokkal, valamint nagy radiátorok befogadására alkalmas kapacitással, hogy optimális teljesítményt érhess el a hardvereiddel. Kapásból, a Ceres 500 TG ARGB elöl egy eltávolítható konzollal érkezik, ami támogatja egy 360 vagy 420 mm-es radiátor felszerelését.  

Ráadásul, a CT140 ARGB Sync PC-ventilátorokkal párosítva – ami most először mutatkozik be nyilvánosan – a Ceres 500 TG ARGB akár egy 360 mm-es radiátort is képes a felső részén befogadni, így hihetetlen teljesítményt tud nyújtani. Ha rendszeresen frissíted hardvereidet, akkor jó hírünk van számodra. Ahelyett, hogy a teljes oldalpanelt el kéne távolítani, a Ceres 500 TG ARGB egy 3 mm-es zsanéros edzett üvegpanellel érkezik, amit a PC-építők egyszerűen csak félrehúzhatnak. 

Kiváló hűtési teljesítményével, testreszabhatóságával, könnyű kezelhetőségével és felhasználóbarát kialakításával a Ceres 500 TG ARGB egy ideális gépház ahhoz, hogy a következő PC-det nagyszerűvé, nagy teljesítményűvé és egyedülállóvá tegye. 

A Ceres 500 TG ARGB közepes toronyház jellemzői: 

Négy új CT140 ARGB-ventilátorral felszerelve 
A Ceres 500 TG ARGB négy 140 mm-es ARGB PWM-ventilátorral érkezik, melyekből három elöl és egy hátul helyezkedik el. A CT140 ARGB Sync PC-ventilátor a legjobb teljesítményű házventilátor a Thermaltake kínálatában az eddigi házventilátorok között. A felhasználók elképesztő RGB-fényshow-t hozhatnak létre, miközben a lehető legnagyobb hűtési teljesítményt élvezhetik. 

Fémkeretes kialakítás a gépház elülső részén 
A gépház egyedi szerkezetét néhány fémelem egészíti ki, ellentétben a legtöbb toronyházzal, amelyek csak műanyagból készülnek. A toronyház textúrája szintén új szintre emeli a termék megjelenését. 

3 mm-es edzett üveg oldallap zsanérokkal 
A bal oldali 3 mm-es zsanérokkal ellátott edzett üvegpanel tartósabb, karcálló és átlátszó a felhasználók komponenseinek megtekintéséhez. 

Támogatja a továbbfejlesztett LCD-panelkészletet 
A 3,9 hüvelykes LCD-kijelző lehetővé teszi a valós idejű információk felügyeletét, valamint bármilyen kép vagy GIF feltöltését a TT RGB Plus 2.0 szoftverrel az extra hangulatért. A legújabb verzió hőmérséklet és óra üzemmódot is tartalmaz, hogy a felhasználók tovább bővíthessék LCD kijelzőink használatát. 

Egy GPU-tartóval érkezik 
A GPU-tartó extra támogatást nyújt a grafikus kártyáknak. A felhasználóknak nem kell aggódniuk a nehéz grafikus kártyák – például a 40-es sorozat – miatti meghajlás miatt. 

Szabadalmaztatott, forgatható PCI-E bővítőhelyek  
A szabadalmaztatott, forgatható PCI-E bővítőhelyek lehetőséget biztosítanak a grafikus kártyák vízszintes vagy függőleges elhelyezésére, bőséges flexibilis teret létrehozva a rendszerednek. 

Riser adapterkeret 
A riser adapterkeret lehetővé teszi az adapter 90 fokban vagy 180 fokban döntött telepítését, nagyobb rugalmasságot biztosítva a felhasználóknak a rendszerkonfigurációban.  

Nagyszerű tárolóhely támogatás 
A Ceres 500 akár 5 db 3,5 hüvelykes HDD vagy 8 db 2,5 hüvelykes SSD befogadását támogatja, bőséges tárolási lehetőségeket biztosítva. 

A Ceres 500 TG ARGB közepes toronyházzal kapcsolatos további információért, kérjük, látogass el a következő oldalakra: 
Ceres 500 TG ARGB közepes toronyház – Black https://www.thermaltake.com/ceres-500-tg-argb-mid-tower-chassis.html 
Ceres 500 TG ARGB közepes toronyház – Snow https://www.thermaltake.com/thermaltake-ceres-500-tg-argb-snow-mid-tower-chassis.html 
LCD-panelkészlet Ceres 500-hoz – Black https://www.thermaltake.com/lcd-panel-kit-for-ceres-500.html 
LCD-panelkészlet Ceres 500-hoz – Snow https://www.thermaltake.com/lcd-panel-kit-snow-for-ceres-500.html 

Megvásárolható 

Ceres 500 TG ARGB közepes toronyház – BlackTT Premium Global –  
https://www.ttpremium.com/product/thermaltake-ceres-500-tg-argb-mid-tower-chassisTT Premium China – https://ttpremium.com.cn/product/thermaltake-劲透-ceres-500-tg-argb-中直立式机箱TT Premium Europe – https://ttpremium.eu/thermaltake-ceres-500-tg-argb-mid-tower-chassis.htmlTT Premium Australia – https://ttpremium.com.au/thermaltake-ceres-500-tg-argb-mid-tower-chassis.htmlTT Premium Taiwan – https://ttpremium.com.tw/thermaltake-ceres-500-tg-argb-mid-tower-chassis.htmlTT Premium Asia – https://asia.ttpremium.com/thermaltake-ceres-500-tg-argb-mid-tower-chassis.html 

Ceres 500 TG ARGB közepes toronyház – Snow TT Premium Global – https://www.ttpremium.com/product/thermaltake-ceres-500-tg-argb-snow-mid-tower-chassis 
TT Premium China – https://ttpremium.com.cn/product/thermaltake-劲透-ceres-500-tg-argb-中直立式机箱-雪白版TT Premium Europe – https://ttpremium.eu/thermaltake-ceres-500-tg-argb-snow-mid-tower-chassis.htmlTT Premium Australia – https://ttpremium.com.au/thermaltake-ceres-500-tg-argb-snow-mid-tower-chassis.htmlTT Premium Taiwan – https://ttpremium.com.tw/thermaltake-ceres-500-tg-argb-snow-mid-tower-chassis.htmlTT Premium Asia – https://asia.ttpremium.com/thermaltake-ceres-500-tg-argb-snow-mid-tower-chassis.html 

Videók: 
Thermaltake Ceres 500 TG ARGB közepes toronyház animáció:  https://www.youtube.com/watch?v=uuzhQkKK8z0 
Thermaltake Science – Ceres 500 TG ARGB rendszer- és hőmérsékletteszt:  https://youtu.be/zr7ZH3sGqIQ 
Thermaltake Ceres 500 TG ARGB közepes toronyház bemutató: https://youtu.be/qwvv18McEH0 

A Thermaltake hivatalos weboldala és közösségi oldalai: 

About Post Author

OnEmOdEr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %