Read Time:2 Minute, 16 Second

2022. február 17., Tajpej, Tajvan  A Thermaltake*,* a vezető PC komponens márka a prémium hűtések, gamer perifériák és a nagy teljesítményű memóriák piacán örömmel jelentette be a 2021-es Thermaltake Ultra GIF Design Invitational 1. évadának nyerteseit. Az első helyen Maulik Patel (India), a második helyen Stefan Ulrich (Németország), a harmadik helyen pedig Samuel Callanta (Fülöp-szigetek) és Ahmad Syafiq Hamman (Malajzi) végzett.

Ezúttal a GIF fájlokat az esemény kiemelt termékére, a Floe RC Ultra 240 CPU és RAM AIO folyadékhűtőre kellett elkészíteni úgy, hogy azok alkalmasak legyenek a CPU blokk 2,1 hüvelykes, valamint az egyedi memória blokk 3,9 hüvelykes LCD kijelzőjén történő megjelenítésre. Amellett, hogy a kijelzők kiváló vizuális esztétikát nyújtanak, teljes testreszabási lehetőséget biztosítanak a felhasználóknak, hogy személyre szabottabb effektusokat hozhassanak létre, beleértve a szórakoztató GIF animációk vagy bármilyen jpg formátumú kép feltöltését.

Ez volt a Thermaltake legelső GIF-tervező versenye, melynek célja az volt, hogy minél egyedibb GIF fájlokat biztosítsanak a felhasználóknak. Az eseményre 6 tehetséges moddert hívtak meg Németországból, Indiából, Malajziából, Srí Lankából, a Fülöp-szigetekről és az Egyesült Királyságból, hogy összemérjék művészi képességeiket. A résztvevőknek egy-egy GIF animációt kellett megtervezniük, amelyeket a TT RGB PLUS 2.0 szoftver segítségével kellett feltölteniük a Floe RC Ultra 240 CPU és memória AIO folyadékhűtésre. Egy hónap alatt az összes modder legalább 3 GIF animációt készített, amelyekkel megmutatták kreativitásukat és művészi képességeiket. A modderek munkái között egy űrsétát folytató szkafanderes figura, egy akvárium, egy forgó ventilátor, egy cicákat kiemelő automata gép és TT animációs karakterek is voltak. A GIF-ek rengeteg pozitív visszajelzést kaptak a Thermaltake 2022 januári virtuális EXPO kiállítása során is.

A Thermaltake hálás minden moddernek, akik részt vettek a legelső GIF-tervező eseményükön. Végül a Thermaltake szeretné kifejezni köszönetét minden résztvevőnek, beleértve a szavazóközönséget és a PC-rajongókat is. A Thermaltake továbbá ezúton is gratulál az első három helyezettnek!

További információk, fotók és egyéb tartalmak az eseményről:
Az esemény weboldala: https://gifultra.thermaltake.com/2021s1/
Tt Community: https://bit.ly/3l7fkf4
GIF fájlok letöltése: https://gifultra.thermaltake.com/download.php

A tökéletesség jegye

Minden nevezés kiváló minőségű volt és tökéletesen bemutatták a résztvevők művészi képességeit. A zsűrinek négy kritérium alapján kellett értékelnie és pontoznia: figyelembe kellett vennie az eredetiséget, a tervezési koncepciót, valamint a végső fotók és a videó minőségét. A végeredmény 25%-át a Thermaltake CEO-ja, 15%-át a Thermaltake zsűrije, 30%-át a Tt community szavazata, a maradék 30%-át pedig további professzionális modderek határozták meg. A szavazatok összeszámlálását követően a legjobb animációkat Maulik PatelStefan UlrichSamuel Callanta és Ahmad Syafiq Hamman készítette.

About Post Author

OnEmOdEr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %