Read Time:1 Minute, 5 Second

Védd meg a helyszíni és a felhőalapú munkameneteket egy központi és biztonságos felhőplatform segítségével

2021. december 1. Tajpej, Tajvan – A Synology Inc. bejelentette, hogy elindította a Synology C2 Backup for Business nevű felhőalapú szolgáltatást, amely a vállalkozások számára készült, segítségével pedig a felhasználók a Windows készülékeikről és a Microsoft 365 adataikról készíthetnek biztonsági mentést közvetlenül a Synology C2-re.

Központosítsd a biztonsági mentési feladatokat a Microsoft munkameneteidhez!

A C2 Backup for Business támogatja a bare-metal biztonsági mentést a Windows készülékekről, beleértve azokat a Windows PC-ket szervereket, amelyek a Windows 7 SP1, Windows 10, Windows 11, Windows Server 2008 R2SP1, 2012, 2016 és 2019 operációs rendszereket használják, valamint lehetővé teszi a felhasználók számára a Microsoft 365 alapvető szolgáltatásainak védelmét, beleértve az Exchange levelezési szolgáltatást arra az esetre, ha a felhasználóknak hozzá kell férniük és vissza kell állítaniuk az adatokat egy leállást követően.  

Zökkenőmentes helyreállítási és intuitív kezelőeszköz

A C2 Backup for Business intuitív adminisztrációs portálja lehetővé teszi az rendszergazdák számára, hogy hatékonyabban kezelhessék az alkalmazottak biztonsági mentési feladatait, valamint a felhasználói igények alapján biztonsági mentési házirendeket hozhassanak létre, ami drasztikusan csökkenti az IT-menedzsment munkameneteit.

A C2 Backup for Business szolgáltatás ingyenes próbaverziója 90 napig bankkártya megadása nélkül is igénybe vehető. További információért kérjük, látogass el a C2 Backup for Business hivatalos oldalára.

About Post Author

OnEmOdEr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %