Read Time:2 Minute, 31 Second

2022. február 11., Koppenhága | Chicago – A Tricked Esport, a dán esport alakulat örömmel jelentette be, hogy új partnermegállapodást kötött a SteelSeries-szel, a világ vezető gamer- és esport perifériamárkájával, így az eredeti esport márka a Tricked Esport alakulatnak a kizárólagos perifériatámogatójává válik.

Az új partnermegállapodás keretein belül a SteelSeries a Tricked Esport iskoláinak és professzionális csapatainak fogja biztosítani a díjnyertes esport- és gamer felszerelésének teljes kínálatát a globális CS:GO, Fortnite, FIFA és a League of Legends (LoL) mérkőzéseken és bajnokságokon, beleértve a díjnyertes Prime Pro sorozatú egereket is, amelyek valósággal forradalmasították a gamer egerekben alkalmazott technológiákat a világ első optikai mágneses kapcsolóival.

Az iparági veteránokból álló Tricked Esport az összeállásuk 10. évfordulóját ünnepli, amely során megtapasztalták az esport iparág teljes átalakulását a kisebb eseményektől kezdve egészen a mai, sok millió dolláros nyereményalapokkal rendelkező, arénákat betöltő bajnokságokig. Ahogy az elektronikus sport alappillérei létrejöttek és az iparág egyre nagyobb teret kezdett nyerni, a dán esport szervezet folyamatosan arra törekedett, hogy tovább népszerűsítsék azt.

„Nagyon örülünk, hogy a SteelSeries az iparág folyamatos támogatása mellett együttműködik alakulatunkkal, ezzel segítve minket a küldetésünk megvalósításában. Izgalmas dolog egy olyan partnert találni, aki velünk egyformán lelkesedik a tehetséggondozással és az esport oktatási szektorával kapcsolatos munkánk iránt.” – nyilatkozta Morten Jensen, a Tricked Esport vezérigazgatója és alapítója. „A Tricked célja továbbra is a tehetségek felkutatása és gondozása azáltal, hogy struktúrát és átláthatóságot teremtenek a tanulásban, így a Tricked képzésekre beiratkozott résztvevők egyszerűen továbbfejleszthetik magukat Dánia egész területén. A SteelSeries-nek köszönhetően nemcsak a piac legjobb perifériáihoz kaptunk hozzáférést, hanem egyben egy olyan céggel léphettünk kapcsolatba, amely már a kezdetek óta támogatja az esportot. Ők igazán értik az esport lényegét és értékelik az elképzeléseinket. Hiszünk abban, hogy ez a partnerség közelebb viszi a Tricked teljes alakulatát a céljaink megvalósításához!”Az eredeti esport márkaként a SteelSeries továbbra is elkötelezett az iparág támogatása mellett, hogy segítse azt a gamer ökoszisztémát, amelynek létrehozásában és kialakításában eddig is nagy szerepet játszott. A SteelSeries profi csapatokkal kötött megállapodásai többet jelentenek, mint az egyszerű szponzoráció: valódi partner-együttműködéseknek tekinthetők. Az ötletektől és a tervezéstől kezdve a tesztelésig és a hitelesítésig, az esportolók nem csupán a SteelSeries érdekelt felei, hanem együttműködnek a vállalattal és segítenek az új termékek létrehozásában is, hogy együtt a világ legjobb gamer perifériáit és szoftvereit legyenek képesek megalkotni. A Tricked Esport csatlakozik a SteelSeries álta támogatott csapatok azon elit névsorához, amelyek közé tartozik a FaZe Clan, a Red Bull OG, a Mercedes-AMG Petronas Esports, a SpaceStation, a Rare Atom és még sok más egyéb szervezet is.

Ha szeretnél többet megtudni a Tricked Esport-ról, látogasson el a tricked.dk/pro oldalra és csatlakozz a beszélgetéshez az Instagram-on: @TRICKEDesport és a Twitter-en: @TRICKED_esport, valamint nézd meg a legújabb videót a YouTube-on: youtube.com/TRICKEDeSport

Ha szeretnél többet megtudni a SteelSeries termékeiről és az esport támogatásokról, látogass el az steelseries.com oldalra, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot Instagramon és Twitteren.

About Post Author

OnEmOdEr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %