Read Time:3 Minute, 6 Second

​​​​​​​A SteelSeries Arctis 9 vezeték nélküli fejhallgatók vásárlásakor a játékosok korlátozott ideig ingyenes példányt kapnak a Tom Clancy’s Rainbow Six® Extraction-ből

2021. december 9., Chicago, San Francisco – A SteelSeries, a gamer- és az esport-perifériák globálisan vezető gyártója, valamint a(z) Ubisoft®, a Tom Clancy’s videojáték-sorozat fejlesztője és kiadója új együttműködést jelentett be a Tom Clancy’s Rainbow Six® Extraction kapcsán.

Azok a játékosok, akik a díjnyertes SteelSeries Arctis 9 vezeték nélküli fejhallgatót megvásárolják, egy ajándék kódot kapnak ajándékba a Rainbow Six sorozat következő részéhez a 2022. január 20-ai megjelenését követően. Az ingyenes játékkód értéke 40 USD.

„A(z) Ubisoft örömmel csatlakozik a SteelSeries-hez, hogy kompetitív előnyt biztosítson a játékosok számára, hogy azok sikeresen bejuthassanak a kiszámíthatatlan, elzárt zónákba és felvegyék a harcot az idegen fenyegetéssel.” – nyilatkozta Rose-Marie Nargaud, a Ubisoft technológiai együttműködésekért felelős igazgatója. „A Rainbow Six Extraction játékosaira három feladat vár: megfigyelés, felkészülés és cselekvés. Nincs két egyforma küzdelem, a játékosok pedig hamar rá fognak jönni, hogy a kommunikáció és a környezettudatosság kulcsfontosságú szerephez jut.”A SteelSeries Arctis 9 egy nagy teljesítményű, kettős vezeték nélküli kapcsolattal – Bluetooth és 2,4 GHz-es WiFi – rendelkező gamer headset PC-hez és PlayStation-höz, amely már elérhető a SteelSeries.com oldalon 199,99 USD ajánlott fogyasztói áron.

A headset legfőbb jellemzői:

  • Alacsony késleltetésű, 2,4 GHz-es veszteségmentes vezeték nélküli technológia a valósághű hangzásélmény biztosításáért, amely támogatja a PC és PlayStation platformokat is.
  • Folyamatos Bluetooth csatlakozás hívásokhoz, zenéhez és VoIP-csevegéshez játék közben.
  • Jellegzetes Arctis hangzás ChatMix vezérléssel.
  • A Discord hitelesítéssel rendelkező mikrofon, amely kiváló zajszűrést és természetes hangzást biztosít.
  • Iparágban vezető 20 órás akkumulátor üzemidő a folyamatos vezeték nélküli használathoz.
  • Állítható, elasztikus fejpánt és Airweave szövetborítású fülpárnák a kimagasló kényelem, valamint megerősített acélszerkezet a tökéletes tartósság és illeszkedés biztosítása érdekében.

A Tom Clancy’s Rainbow Six® Extraction egy taktikai élmény, amely összehozza a játékosokat egy rejtélyes idegen fenyegetés elleni küzdelem keretein belül. Az Extraction-ben a játékosok a REACT nevű elit alakulat tagjaiként vesznek rész, ahol a Rainbow Six Siege játékból már jól ismert operátorokat irányíthatják egy 1-3 fős csapatokban, a céljuk pedig az, hogy szembeszálljanak a folyamatosan fejlődő idegen fenyegetéssel, az Archæans-szel. Az egyes célok teljesítését követően a játékosoknak nehéz döntést kell hozniuk: vagy visszavonulnak és összegyűjtik az addigi jutalmaikat, vagy mélyebbre ásnak, hogy szembenézzenek a még erősebb ellenfelekkel és ritkább jutalmakat szerezzenek egy kaotikus és intenzív élményben. Ebben az esetben a legnagyobb kockázatot az jelenti, hogy a csapatok ideiglenesen elveszítik az egyik operátort akció közben (MIA) az elzárt zónában. Egy MIA operátor kiszabadításához a játékosoknak össze kell állniuk és kockára kell tenniük mindent a mentőakció során. Mivel a Rainbow Six Extraction lényege, hogy a játékosok a barátaikkal karöltve vegyék fel a harcot a közös ellenséggel, a játék összes kiadásához egy Buddy Pass is jár! A játékot megvásárló felhasználók két barátjukat is meghívhatják, akik ezt követően 14 napon keresztül ingyen kipróbálhatják a játékot.

A Rainbow Six Extraction 2022. január 20-án jelenik meg világszerte teljes cross-play, cross-save és cross-progression támogatással az Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation® 5, PlayStation® 4, Amazon Luna, Stadia platformokon, valamint Windows PC-n a(z) Ubisoft Store és az Epic Games Store digitális áruházakban, valamint a(z) Ubisoft+ előfizetéses szolgáltatáson. A promócióra dátumok és felhasználási feltételek érvényesek.

Ha szeretnél többet megtudni a SteelSeries termékeiről, valamint az esport támogatási lehetőségekről, kérjük látogass el a steelseries.com oldalra vagy írjon nekünk itt: @SteelSeries. Ha szeretnél többet megtudni a Rainbow Six Extraction-ről kérjük, látogasson el r6extraction.com oldalra, vagy kövesd az @R6 Extraction Twitter oldalát és csatlakozz a csevegéshez az #R6Extraction és a #WhosGotYouR6 hashtagek használatával.

About Post Author

OnEmOdEr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %