Read Time:2 Minute, 36 Second

A Shure Microflex® ökoszisztémába tartozó termékek egyszerűbb telepítést biztosítanak a NETGEAR AV Line M4250 switchekkel

2022. szeptember 12., CHICAGO – Minden új technológiai fejlesztés bevezetésével a zökkenőmentes megbeszélések elősegítéséhez szükséges tanulási görbe egyre meredekebbé válik, ami értékes időt vesz el. Azzal az elhatározással, hogy erre az egyre jobban terjedő problémára megoldást nyújtson, a Shure összefogott a NETGEAR®, Inc.-vel, a nagy- és kisvállalkozásokat segítő hálózati termékek vezető gyártójával, hogy gyorsabb és megbízhatóbb integrációt biztosítsanak a Shure Microflex ökoszisztémába tartozó termékek telepítéséhez a NETGEAR AV Line M4250 switchekkel. A Shure öröksége az AV-iparágban, valamint a NETGEAR AVoIP melletti elkötelezettsége segít a kevesebb hálózatépítési szaktudással rendelkező rendszerintegrátoroknak, hogy időt spóroljanak meg a termek audiórendszerének kiépítése során, miközben konzisztens és a kategóriájában legjobb hangot biztosítják az ügyfeleik számára. 

Az alapoktól kezdve 1G AVoIP-hez tervezett NETGEAR AV Line M4250 switchek több éves hálózati tapasztalatot és vezető AV-szakemberek bevált gyakorlatait egyesítik a telepítési folyamat egyszerűsítéséhez és felgyorsításához. Az új AV-központú, böngészőalapú felhasználói felület lehetővé teszi a legfontosabb AV-hálózati beállítások konfigurálását és a népszerű AV-eszközökhöz készült profilok kiválasztását, emellett pedig az elegáns előlap különféle rögzítési lehetőségeket biztosít. Az M4250 switchek két előtelepített Shure-profillal érkeznek, hogy optimalizálják a switch beállítását és személyre szabják a VLAN-okat a vezérléshez és a hanghoz a Microflex ökoszisztémába tartozó eszközök üzembe helyezésekor. A switch könnyedén felosztja a hálózati forgalmat a Dante audiohoz és a Shure-vezérlési forgalomhoz, így az integrátorok magabiztosabbak lehetnek a zökkenőmentes telepítés során. 

A Shure és a NETGEAR szorosan együttműködött, hogy zökkenőmentes együttműködést biztosítsanak az AV Line M4250 sorozat egyedi profiljaival. Ezek a switchek szigorú teszteken estek át, hogy megfeleljenek a Shure magas minőségű elvárásainak a kiváló megbízhatóságú termékek fejlesztése kapcsán. 

„Megértjük, hogy az integrátorok és az ügyfelek ideje értékes” – nyilatkozta Chad Wiggins, a Shure globális termékmenedzsmentért és innovációért felelős alelnöke. „A NETGEAR-rel együttműködve azok a felhasználók, akik Microflex ökoszisztémába tartozó termékeket telepítenek egy vállalati hálózat konferenciatermébe, gyorsabban helyezhetik üzembe megoldásainkat, mint valaha. A Shure elkötelezett amellett, hogy továbbra is optimális kompatibilitást biztosítson az M4250 termékcsaláddal, és javítsa az általános élményt minden felhasználó számára.” 

Az összes kompatibilis Microflex ökoszisztémás eszközt szigorúan tesztelték, hogy zökkenőmentes integrációt biztosítsanak az M4250 sorozatú switchekkel. Ezek a termékek a következők: 

További előnyként a NETGEAR életre szóló garanciát, rugalmas műszaki támogatást, következő munkanapos cserét, valamint dedikált és átfogó támogatást nyújt a hálózati problémákhoz. A NETGEAR mérnöki csapata mindemellett ingyenes hálózattervezési szolgáltatásokat és telepítési támogatást is kínál. 

„A NETGEAR továbbra is felismeri a pro AV világában végbemenő fejlődést, különösen az AV-over-IP telepítések fejlődését, amelyek megváltoztatják iparágunk lehetőségeit” – nyilatkozta Laurent Masia, a NETGEAR menedzselhető switch termékvonalának menedzser-igazgatója. „Örülünk, hogy egy olyan piacvezetővel dolgozhatunk együtt a telepítések lehető legegyszerűbbé és zökkenőmentesebbé tételén, mint a Shure.” 

Ha többet szeretnél megtudni a NETGEAR M4250 switchekkel kompatibilis díjnyertes Microflex ökoszisztémás megoldásokról, kérjük, látogass el a www.shure.com/mxecosystem oldalra. 

About Post Author

OnEmOdEr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %