Read Time:1 Minute, 1 Second

2022. november 15., Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc. ma bejelentette a QVR Pro felügyeleti rendszer licencszabályzatának változásait. A QVR Pro licencek ezentúl áttelepíthetők egy másik QNAP-eszközre, hogy nagyobb rugalmasságot biztosítsanak a szolgáltatások kezelésében. A QVR Pro Gold ára is emelkedni fog, amely nagyban hozzájárul a szolgáltatások jövőbeni fejlesztéséhez. A változások hatályba lépésének dátuma: 2022. november 21

Az áttelepíthető licencek listája

A QNAP-tól vagy forgalmazóktól vásárolt örökös licencek a következőképpen telepíthetők át a QNAP NAS-ok és a QVP hálózati videórögzítők (NVR) között:

· QVR Pro további 1 csatornával
· QVR Pro további 4 csatornával
· QVR Pro további 8 csatornával
· QVR Pro Gold további 8 csatornával és korlátlan lejátszással
· QVR Pro korlátlan lejátszással

A NAS- és QVP-eszköz beágyazott (ingyenes) licencei nem telepíthetők át.

A licencmigráció korlátai

· Ha a licenc már aktiválva van egy NAS-on, akkor a licencet deaktiválni kell (online vagy offline a Licenckezelőből vagy a Licencközpontból), még mielőtt a felhasználók egy másik NAS- vagy QVP-eszközre térnének át.
· A QNAP-fiókhoz regisztrált licencek automatikusan áttelepíthető licencekké alakulnak.
· A fizikai licenccsomagokból vásárolt licencek szintén áttelepíthetők.
· A QVR Pro Gold licenc nem alkalmazható QVP-szerverekre. Egyéb korlátozások az egyes licencek eredeti limitációiból adódnak. Kattints ide az áttelepítési útmutató és a felhasználási szabályzat megtekintéséhez!

About Post Author

OnEmOdEr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %