Read Time:1 Minute, 3 Second

Tajpej, Tajvan, 2023. július 4. – A QNAP® Systems, Inc. ma bejelentette, hogy 2023. október 1-jétől a Photo Station fotókezelő alkalmazás és a Qphoto, valamint Qvideo mobilalkalmazások többé nem lesznek elérhetők az App Centerben és a mobilalkalmazások letöltőoldalán. Ezen dátumtól a Photo Station, a Qphoto és a Qvideo összes szoftverfrissítése és technikai támogatása is megszűnik.

Ezeknek az alkalmazásoknak a megszüntetése lehetővé teszi, hogy további erőforrásokat fordítsanak a következő generációs multimédiás megoldások kutatására és fejlesztésére. A QNAP szeretné megköszönni felhasználóinak a hosszú távú támogatást, és elnézést kér az alkalmazások megszüntetésével járó esetleges kellemetlenségekért.

Megjegyzések

A Photo Station, a Qphoto és a Qvideo továbbra is használható, ha 2023. október 1-je előtt töltöd le őket. A továbbiakban azonban nem kapnak frissítéseket, és nem lesznek jogosultak technikai támogatásra.

Ajánlott alternatív alkalmazások
• A Photo Station felhasználói áttérhetnek a QuMagie használatára a fényképek/videók tárolásához és kezeléséhez. A QuMagie integrálja az AI Core képfelismerést az AI-alapú fénykép-/videóosztályozáshoz, az átható fájlkereséshez és a még intuitívabb felhasználói felülethez.
• A Qphoto és Qvideo felhasználói áttérhetnek a QuMagie Mobile használatára a NAS-on tárolt fényképek és videók távoli böngészéséhez.

A Photo Station és a Qphoto által ugyanazon az eszközön létrehozott albumok automatikusan átkerülnek a QuMagie és a QuMagie Mobile alkalmazásba, és ez az album funkcióit nem érinti.

About Post Author

OnEmOdEr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %