Read Time:2 Minute, 10 Second

A QNAP® Systems, Inc. ma kiadta a Boxafe 2.0-s verzióját, a Google™ Workspace és Microsoft 365® biztonsági mentési megoldást új vállalatközpontú funkciókkal és licenccsomagokkal. A vállalatok és a menedzselt szolgáltatásnyújtók könnyen hasznosíthatják a Boxafét, hogy megvédjék a SaaS-adatokat az előre nem látható katasztrófáktól, amelyek helyrehozhatatlan károkat okozhatnak a vállalkozásoknak.

Főbb jellemzők

  • Biztonsági mentés NAS-ra vagy felhőbe: Készíts mentést a SaaS-adatokról nemcsak egy lokális QNAP NAS-ra, hanem helyszíni szerverekre vagy egy felhőalapú QutsCloudra is (a támogatás hamarosan érkezik hozzá)!
  • Aldomain biztonsági mentés: Még akkor is, ha a szervezetek több vállalati domainnel/aldomainnel rendelkeznek, a Boxafe lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy biztonsági mentést készítsenek az összes aldomainről a fő domainnel együtt egyetlen felhasználói felületen keresztül.
  • Szerepek és engedélyek: A rendszergazdák hatékonyan kezelhetik a dolgozói SaaS-fiókok ezreit, miközben megvédik a személyes adatokat azáltal, hogy rugalmasan kijelölik a biztonsági mentési/visszaállítási jogosultságokat, például a globális adminisztrátort, a domainadminisztrátort, az auditort és a testreszabott felhasználói szerepeket.
  • Továbbfejlesztett biztonsági mentés menedzsment: Míg a Boxafe korábbi verziói a biztonsági mentési adatokat rejtett útvonalon tárolták azokon a NAS-köteteken, ahol a Boxafe is telepítve lett, a 2.0-s verzió támogatja a felhasználók által meghatározott tárolási útvonalakra történő biztonsági mentést. Ez magában foglalja a helyi tárhelyekre történő biztonsági mentést vagy az iSCSI-n keresztüli távoli adattárolást. Az adatbiztonság érdekében az elmentett adatokat akkor is megőrzi, ha a felhasználók eltávolítják a Boxafét.
  • Hozzáférési naplók: Vezess részletes naplókat a Boxafe használatával végzett tevékenységekről, hogy megvédd a vállalati adatokat a helytelen kezeléstől!
  • Másodlagos biztonsági mentés a kettős védelemhez: A Boxafe 2.0 megkönnyíti az adatok védelmét azáltal, hogy támogatja az egyszerű másodlagos biztonsági mentést a Hybrid Backup Sync-kel és a meglévő biztonsági mentési adatokhoz történő újracsatlakoztatási funkciót. A követelményektől függően a felhasználók teljes vagy részleges visszaállításként is helyreállíthatják az adatokat. A felhasználók visszaállíthatják az adatokat az eredeti adatok felülírásával vagy új adatként egy új mappában.

Licencverziók Boxafe 2.0-hoz
A QNAP különféle licencopciókat kínál, hogy megfeleljen a felhasználói igényeknek. A nagyobb megtakarítás érdekében éves licencverziók is elérhetők. Kérjük, látogass el a Szoftveráruház oldalra a licencverziók megtekintéséhez.

A felhasználóknak fontolóra kell venniük az új licenctervek hatását a 2.0-s verzióra történő frissítés előtt, mivel ez a frissítés nem visszafordítható.

Havonta Google Workspace-hez Microsoft 365-höz
Ingyenes 30 felhasználóig 0 USD
+ 10 megosztott meghajtó
30 felhasználóig 0 USD
+ 10 SharePoint webhely
+ 5 csapat Teamsen
Licencelt Látogass el a szoftveráruházba vagy lépj kapcsolatba értékesítőinkkel az árajánlatért!
+ Korlátlan megosztott meghajtók
Látogass el a szoftveráruházba vagy lépj kapcsolatba értékesítőinkkel az árajánlatért!
+ Korlátlan SharePoint-oldalak
+Korlátlan csapatszám Teamsen

Ha szeretnél többet megtudni, látogass el a www.qnap.com oldalra!

About Post Author

OnEmOdEr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %