Read Time:1 Minute, 18 Second

2021. október 27., Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítés és a tárolási megoldások vezető innovátora bemutatta a kétportos QXG-10G2TB 10 GbE hálózati bővítőkártyáját, amely akár öt átviteli sebességet (10 GbE / 5 GbE / 2,5 GbE / 1 GbE / 100 MbE) is támogat és a PCIe Gen 3.0 x 4 (PCIe Gen 2 kompatibilis) interfészt használja. A Windows®/Ubuntu® PC-kkel is kompatibilis QXG-10G2TB energiatakarékos és nagy teljesítményű, belépő szintű 10 GbE megoldást nyújt a felhasználók számára.

„Az otthoni felhasználóknak és a kisvállalkozások egyaránt megfelelő QXG-10G2TB hálózati bővítőkártya egyszerű módot kínál a QNAP NAS-ok vagy a PC-k/munkaállomások felhasználóinak a nagy sebességű, 10 GbE hálózati környezetek kiépítésére, emellett további előnyöket biztosít számos felhasználási mód esetében is, beleértve a játékokat, a multimédiát, a virtualizációt, a nagy fájlok átvitelét és a biztonsági mentést.”- nyilatkozta Stanley Huang, a QNAP termékmenedzsere.A Marvell® AQtion 10 GbE multi-gigabites AQC113C vezérlővel a QXG-10G2TB rendkívül energiatakarékosnak számít, mindössze a korábbi modellek energiafogyasztásának felét igényli.

Egy PCIe-alapú megoldásként a QXG-10G2TB egyaránt használható a PCIe-kompatibilis QNAP NAS-okkal QTS 4.5.2/QuTS hero h4.5.2 (vagy újabb) operációs rendszer megléte mellett, valamint Windows 10-et (illesztőprogram letöltése) és az Ubuntu 18.04 vagy újabb (illesztőprogram letöltése) rendszert használó PC-kkel/munkaállomásokkal.

A QXG-10G2TB és a QNAP további egyéb hálózati kártyái már megvásárolhatók a QNAP kiegészítő áruházából és a hivatalos forgalmazók kínálatából. A QNAP NAS készülékek teljes kínálatának megtekintéséért kérjük, látogass el a www.qnap.com oldalra.

About Post Author

OnEmOdEr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %