Read Time:1 Minute, 36 Second

Ideális a teljesítményigényes szervertermekhez, virtualizációs alkalmazásokhoz, média streaminghez és a valós idejű szerkesztéshez

A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, hálózatépítési- és tárolási megoldások vezető innovátora ma bemutatta az új kétportos QXG-25G2SF-E810 25 GbE SFP28 hálózati bővítőkártyát. Az Intel® E810-XXVAM2 Ethernet-vezérlővel felszerelt QXG-25G2SF-E810 támogatja a PCIe Gen 4-et (visszafele kompatibilis a PCIe Gen 3-mal), és egyaránt telepíthető QNAP NAS- és Windows®- /Linux®- munkaállomásokba/szerverekbe. Ez megfelel az alacsony késleltetésű, vállalati szintű 25 GbE hálózatokra való frissítés iránti igényeknek, valamint ideális szervertermekhez, virtualizációs alkalmazásokhoz, média streaminghez/valós idejű szerkesztéshez és adatmentéshez/-helyreállításhoz.

„A virtualizáció, a 4K/8K-videószerkesztés és más adatintenzív alkalmazások felgyorsították a 25 GbE-s hálózatok terjedését a vállalatok és a kreatív iparágak körében” – nyilatkozta Andy Chuang, a QNAP termékmenedzsere, majd hozzátette: „A 25 GbE agilis, skálázható és könnyű frissítési utat biztosít a 100 GbE-hez. A QXG-25G2SF-E810 adapter biztosítja ezeket az előnyöket, és jövőbiztos sávszélesség-hatékony munkafolyamatokat tesz lehetővé a szervezeteknek.”

Két 25 GbE SFP28-porttal a QXG-25G2SF-E810 akár 50 Gbps-os sávszélességet is támogat azzal, hogy lehetővé teszi a többcsatornás SMB használatát több hálózati kapcsolat egyesítéséhez, így tökéletesen alkalmas a nagy fájlmegosztáshoz és az intenzív adatátvitel felgyorsításához. A hálózati tehermentesítés támogatásával a QXG-25G2SF-E810 nagymértékben növeli a hálózat hatékonyságát, továbbá ideális az I/O-intenzív és késleltetésérzékeny virtualizációs alkalmazásokhoz és adatközpontokhoz. A QXG-25G2SF-E810 tökéletes párosítás a QNAP TS-H2287XU-RP NAS-készülékhez, ami lehetővé teszi több PC/munkaállomás csatlakoztatását. Egy 25 GbE switchcsel párosítva nagy sebességű és skálázható hálózati környezetet hozhatnak létre a felhasználók kimagasló költséghatékonysággal.

A QXG-25G2SF-E810 Windows-/Linux-rendszeren történő használatához illesztőprogramok szükségesek, beleértve a Windows 11-et, a Windows Server® 2022-t és az Ubuntu® 20.04 LTS-t. A felhasználók az illesztőprogramokat az Intel hivatalos webhelyéről tölthetik le.

További információért és a QNAP NAS-ok teljes termékkínálatának megtekintéséért, kérjük, látogass el a [www.qnap.com] (https://www.qnap.com/) oldalra.

About Post Author

OnEmOdEr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %