Read Time:3 Minute, 42 Second

A NETGEAR Meural digitális vászon a vállalat első belépési pontja a Web 3.0-ba

2022. augusztus 25., San José, Kalifornia – A NETGEAR®, Inc. (NASDAQ: NTGR), az emberek életét egyszerűsítő, díjnyertes, csatlakoztatott hálózati termékek vezető gyártója örömmel jelenti be partnermegállapodását a SuperRare-rel, az egyedi NFT-alkotások úttörő piacterével.  A megállapodás értelmében a NETGEAR csatlakozik a SuperRare DAO-hoz, hogy segítsen kidolgozni egy licencelési- és jogdíj modellt az NFT-k digitális kijelzőkön történő megjelenítéséhez. Az licencelési modell, amely támogatja a SuperRare kurátorgyűjteményének bemutatását a Meural platformon, megerősíti a felek közös jövőképét, hogy új utakat hozzanak létre a digitális művészettel, a kultúrával és a gyűjteményekkel megvalósuló interakcióban.   

Befektetés a digitális művészet jövőjébe  

A $RARE tokenek megszerzése és a SuperRare DAO-ban való részvétel egy új korszak kezdete a NETGEAR számára, amellyel egyidőben a vállalat megkétszerezi elköteleződését a digitális művészet új modelljének létrehozása iránt. A SuperRare DAO-ban való részvétel célja, hogy formálja a decentralizált gondozás, a közösségszervezés és a művészek fejlődésének jövőjét.  

A művészek fejlődése 

A NETGEAR Meural arra a meggyőződésre épül, hogy a technológia átgondolt használata átalakíthatja a vizuális művészethez történő hozzáférést és azok felfedezését, valamint hogy az emberek mindennapi életének részévé tehetik azt. A platformot, amely WiFi-csatlakozású digitális vászonból, a Meural Art Library-ből (a világ legnagyobb művészeti és fényképészeti könyvtára), telefonos alkalmazásból és internetes portálból áll, azért fejlesztették ki, hogy új közönséghez juttassák el a digitális művészetet, miközben további bevételi forrásokat teremtenek az alkotóknak.   

Az NFT-k most megnyitják az utat a digitális művészeti világ kínálta lehetőség előtt. „A digitális hiány bevezetésével a művészetbe és a gyűjteménybe, az NFT-k és a blokklánc technológia új gazdasági és kreatív lehetőségeket biztosít a digitális művészeknek. A NETGEAR támogatja ezt az izgalmas fejlesztést, és elkötelezett amellett, hogy az alkotókkal, gyűjtőkkel és rajongókkal együttműködve egy olyan licencelési modellt alakítsanak ki, amely az ő érdekeiket tükrözi” – nyilatkozta Poppy Simpson, a NETGEAR Meural termékcsaládjának vezető termék- és tartalommenedzsere. „A SuperRare Labs-szal való közös munka egy licencrendszer kidolgozásán, amit a RARE közösség is támogat, olyan érzés, mint egy spirituális összekapcsolódás a márkáink között, hogy egy szélesebb, változatosabb művészeti és kurátori ökoszisztémát hozzunk létre.”  

„Nagyon örülünk, hogy a NETGEAR csatlakozik a SuperRare DAO-hoz” – nyilatkozta a SuperRare társalapítója és vezérigazgatója, John Crain. „Úgy gondoljuk, hogy a megjelenítési technológiák fejlesztésében, a tartalmak licencelésében és a művészeti alkotások streamingjében szerzett szakértelmük segít abban, hogy előre lepjünk, miközben továbbra is egy nyitott és méltányos jövőt építünk a digitális művészetnek.” Ahhoz tervezték, ami inspirál téged!  

A Meural 2018 óta része a NETGEAR intelligens otthoni termékcsaládjának, és segít a vállalat teljesen összekapcsolt világról alkotott elképzelésének továbbfejlesztésében. A prémium digitális vászon képes valósághű művészeti megtekintési élményt nyújtani, ráadásul gesztus, asztali számítógép, mobilalkalmazás vagy hang (Amazon Alexa) segítségével is irányítható. A Meural Canvas hozzásegíti a felhasználókat, hogy napi interakcióba lépjenek művészetükkel a több mint 30 000 licencelt műalkotást tartalmazó kurátor könyvtárának köszönhetően, amely egyben a vizuális művészetek legjobb médiaterjesztő platformjának és kijelzőjének számít. A Meural platform felszabadítja az NFT-gyűjteményeket a digitális pénztárcák korlátai alól, és lehetővé teszi tulajdonosaiknak, hogy otthonuk vagy irodájuk falán is viszont láthassák megvásárolt darabjaikat.  

Az egyedi, egyetlen példányszámban megvásárolható digitális műalkotások gyűjtésére és kereskedelmére szolgáló piactérként a SuperRare biztosítja, hogy minden műalkotást egy hitelesített művész hozott létre a hálózatában. Ezek egyfajta gyűjthető, digitális kriptotárgyként kerülnek rögzítésre a felhasználók fiókjában, elősegítve azok egyszerű birtoklását és későbbi értékesítését. A NETGEAR Meural platformjával összefogva a két márka egy programot kelt életre, amely a mai technológiát és a jövő művészetét egyesíti.   

 A NETGEAR és a SuperRare együttműködése a vállalat újabb belépését jelenti az NFT-k világába, a Coinbase és a MetaMask vezető kriptopénztárcákkal történő integrációját, valamint az Async Arttal való együttműködését követően, melynek keretében dinamikus, programozható NFT-kel bővítették a Meural könyvtárát.   

A Meural a New York-i SoHo negyedben található SuperRare pop-up galériájában is szerepel majd, amely a jól ismert NFT-művészeket és a nagyobb CryptoArt-közösséget fogja össze. A  SuperRare galéria öt NFT-kiállításból áll, amelyek egy részét a cég házon belüli kurátori csapata, másik részét pedig vendégkurátorok szervezik. Ezenkívül a Meural körülbelül 100, a SuperRare által gondozott művet mutat be a Meural platformon az új licencmodell kidolgozásakor.   

Tudj meg többet a Meural és NFT-kről vagy csatlakozz a Meural Twitter, Instagram és Facebook közösségeihez! 

About Post Author

OnEmOdEr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %