Read Time:2 Minute, 16 Second

2022. július 12. – Az évek során teljesen megváltozott, hogy mit jelent egy kisvállalkozást vezetni, a hagyományos üzletektől egészen a hibrid, digitális és expanzív üzleti modellekig. Tehát feltételezhető, hogy a régi üzleti megoldásokat a vállalkozások kinőtték. Az egyre növekvő számú internetkapcsolattal rendelkező eszközök kezeléséhez – amelyek több száz munkavállalónál és helyszínen találhatók – a rendszergazdáknak szüksége van az olyan hálózati eszköztárra, amely támogatja az erőteljes üzleti szintű funkciókat, beleértve a telepítést, a biztonságot és a folyamatos felügyeletet. 

A NETGEAR Insight iparágban vezető hálózatkezelési megoldásokat kínál fejlődő vállalkozások számára, és lehetővé teszi, hogy távolról kezeljék hálózati készülékeiket a hozzáférési pontoktól kezdve a switchekig, routerekig és más egyéb eszközökig. Az Insight segítségével az IT-menedzserek és MSP-k több száz, vagy több ezer távoli munkahelyi hálózatot és kisvállalkozást is támogathatnak eltérő helyszíneken single pane-of-glass láthatósággal és felügyelettel. 

Az Insight Management megjelenése óta a NETGEAR megállás nélkül dolgozik a kínálat folyamatos fejlesztésén és bővítésén, hogy biztosítsák a létfontosságú hálózati infrastruktúra egyszerű kezeléséhez szükséges eszközöket, függetlenül attól, hogy helyileg hol folytatják az üzleti tevékenységet – egyetlen telephelytől kezdve egészen a kisméretű vagy otthoni irodáig. 

Az Insight újdonságai 

A ma bejelentett Insight 6.7-es verziója számos fejlesztést tartalmaz, hogy megkönnyítse a kezelést. Az új funkciók az alábbiak: 

Tömeges rögzítési fejlesztések 

Lerövidítheti az eszköz rögzítési és kiosztási idejét. A NETGEAR Insight Pro felhasználói mostantól egyszerre több eszközt is hozzáadhatnak mind helyi, mind pedig szervezeti szinten. 
A felhasználók egyszerűen és hatékonyan hozzáadhatják minden eszközüket egy előre beállított CSV-sablonhoz, majd a feltöltést követően a többit az Insight végzi el. 

Insight Pro kulcskiosztás 

Szervezeti szinten társíthatsz Insight-előfizetési licencet, hogy elkerüld vele a fiók licenckulcsainak szervezetekhez való hozzárendelésének extra lépéseit. 

Kettős hitelesítés 

A kibertámadások folyamatos fenyegetést jelentenek a kisvállalkozások számára, így a hálózatfelügyelet és a biztonság már nem luxusnak, hanem szükségletnek számít. A megnövelt biztonságért minden újonnan hozzáadott eszköznek érvényes sorozatszámmal és MAC-címmel kell rendelkeznie, kivéve a mobil hotspotokat. 

Továbbfejlesztett felhasználói felület 

Az alkalmazás továbbfejlesztett megtekintési és navigálási móddal és frissített funkciókkal érkezik. 

  • Egy új függőleges navigációs panel navigálási útvonallal a jobb láthatóságért és az egyszerű kezelésért. 
  • Sötét mód, amely egy szemkímélő kezelési felületet kínál. 
  • Egy single pane-of-glass eszköztábla az eszközök egyszerű hibaelhárításához, felügyeletéhez és kezeléséhez anélkül, hogy oda-vissza kellene lépkedni az összefoglaló oldaláról az eszköz részleteit tartalmazó oldalra. 

A NETGEAR kisvállalati hálózati megoldásai biztonságosak, megbízhatóak és méretezhetőek, ezenfelül mindent tudnak, amire ma, holnap vagy azon túl is szükséged lehet. A NETGEAR Insight helyzettől független, egyszerű többeszközös konfigurálást és felhőalapú távoli hozzáférést biztosít, így a kis- és középvállalkozások bárhonnan kezelhetik eszközeiket, megbizonyosodhatnak azok állapotáról, valamint, hogy időt takaríthatnak meg. 

Tudj meg többet NETGEAR Insight menedzselhető switch-, AP- és üzleti megoldásokról

About Post Author

OnEmOdEr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %