Read Time:1 Minute, 49 Second

**2022. január 7., Tajpej, Tajvan-**A Thermaltake, a vezető PC komponens márka a prémium hűtések, gamer perifériák és a nagy teljesítményű memóriák piacán, örömmel jelentette be a TOUGHRAM RC DDR5 memóriamoduljainak megjelenését a 2022. évi Thermaltake EXPO januári virtuális kiállításon.

A Thermaltake RAM termékcsaládja a lehetőségek széles skáláját fedi le, a DDR4 2400 MHz-től kezdve a magasabb, akár 5600 MHz-es frekvenciáig a DDR5 moduljaink esetében, ami jól tükrözi, hogy a Thermaltake továbbra is arra törekszik, hogy a legjobb termékekkel szolgálja ki a felhasználói igényeket. Ezúttal a legújabb TOUGHRAM RC DDR5 memóriával, a Thermaltake hivatalosan is új fejezetet nyit és belép a DDR5 új generációjának korszakába.

A Thermaltake RAM portfóliójának első DDR5 memóriakészleteként a TOUGHRAM RC DDR5 memória 4800, 5200 és 5600 MHz-es frekvenciákkal érkezik, így nagyobb sebességet és jobb teljesítményt biztosít, mint az előző generáció. A megduplázott memóriabank-architektúrával az új TOUGHRAM RC DDR5 javítja a hozzáférést és késleltetés nélkül biztosít nagyobb kapacitást, ezzel vezető szerepet töltve be a következő generációs memóriák esetében. Mindemellett a legújabb A TOUGHRAM RC DDR5 memória kompatibilis a Thermaltake CPU és memória AIO hűtéseivel, mint például a Floe RC és a Floe RC Ultra sorozattal, ami kiemelkedő rugalmasságot biztosít a felhasználóknak a számítógépeik egyszerű testre szabásához.

A TOUGHRAM RC DDR5 memóriakészlet várhatóan 2022 első negyedévének végén kerül a boltok polcaira. A DDR5 RGB memóriánk – TOUGHRAM XG RGB ezt követően fognak megjelenni. Ha többet szeretnél megtudni, kérjük kövesd a 2022. januári Thermaltake EXPO elő közvetítéseit.

A TOUGHRAM RC DDR5 memória jellemzői:

  • A beépített Power Management IC (PMIC) alacsony üzemi feszültség mellett növeli a tápellátás stabilitását
  • Az On-die hibajavító kód (ECC) jobb stabilitást és megbízhatóságot biztosít
  • Az árnyékolt IC-k optimális frekvenciát és teljesítményt biztosítanak
  • Az alumínium hűtőborda kivételes hőelvezetést biztosít
  • Valós idejű hőmérséklet-, frekvencia- és teljesítményfigyelés
  • Kompatibilis a Floe RC és Floe RC Ultra sorozatokkal
  • Támogatja az Intel® Core™ 12. generációs CPU-kat
  • Intel XMP 3.0 Ready

2022 Thermaltake EXPO január

  1. Az esemény időtartama: 01.04. – 01.07. élő közvetítés
  2. A Thermaltake Facebook oldala: facebook.com/ThermaltakeHungary
  3. A Thermaltake Global YouTube csatornája: youtube.com/channel/UCmlNM0oho3k-RxnbsRAreFw
  4. Az esemény oldala: https://expo.thermaltake.com/2022jan/

About Post Author

OnEmOdEr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %