Read Time:1 Minute, 17 Second

Akár 32 GB-os kapacitás és 12600 MHz-es túlhajtási frekvencia

2021. június 1., Tajpej, Tajvan – Az XPG, a játékosoknak, az esportolóknak és a technológia rajongóiknak tervezett nagy teljesítményű rendszerek, komponensek és perifériák vezető gyártója örömmel jelentette be, hogy a legújabb DDR5 gaming memóriamoduljai 2021 harmadik negyedévében érkeznek. Az új terméksorozat a CASTER nevet fogja viselni. Az új modulok 6000 és 7400MHz közötti órajellel, valamint 8, 16 vagy 32 GB-os kapacitással érkeznek. Az XPG szorosan együttműködik az alaplapgyártó partnereivel, köztük a GIGABYTE-tal, az MSI-vel, az ASUS-szal és az ASRock-kal annak érdekében, hogy a legmagasabb szintű kompatibilitást és túlhajtási képességet biztosítsa az extrém teljesítmény eléréséhez.

Az új DDR5 modulok RGB-s és világítás nélküli változatban is kaphatók lesznek. A világítást leszámítva egységes ipari tervezéssel rendelkeznek. A termékek formatervezése visszafogott alakzatokat és eltérő kontrasztot használ a fényes és a matt felületek egymás mellett történő alkalmazásával. Az elegáns és futurisztikus megjelenés érdekében a matt felületek eltérő kontrasztú textúrával rendelkeznek. Az XPG márkanév vizuális kommunikációja érdekében a modulok átlós keresztező vonalakkal és barázdákkal rendelkeznek, amelyek geometriai formákat, valamint „X” alakzatokat rajzolnak ki.

Az XPG új DDR5 moduljai úgy lettek tervezve, hogy a játékosok és a PC-rajongók számára egyaránt érezhető javulást nyújtson a DDR4 modulokhoz képest. A magasabb, mint 4800 MHz-es frekvenciák mellett a modulok továbbá energiatakarékosabb működést garantálnak az 1,1 V-os működési feszültségnek köszönhetően a korábbi 1,2 V-hoz képest. Ráadásul a modulok beépített integrált tápfeszültségsorrend-kapcsolóval (PMIC) és hibajavító kód technológiával (ECC) is rendelkeznek a nagyobb hatékonyság és stabilitás biztosítása érdekében.

About Post Author

OnEmOdEr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %